In meniul e-facturi la rubrica "import e-facturi emise" nu imi incarca nimic.........Nu vad facturile emise de mine deloc....pentru a le putea lista dupa modelul Ro-efactura
A mai patit cineva ? Sau aveti vreo varianta mai rapida de a le printa catre clienti direct dupa modelul Ro-efactura?
import E-facturi emise
Re: import E-facturi emise
Ce inseamna ca nu apar?
Au fost deja transmise si doresti sa le tiparesti ulterior?
Daca nu au fost transmise, atunci au fost emise catre persoane juridice?
De ce ar trebui sa trimit clientului formatul e-factura, ce are cel generat din program?
Au fost deja transmise si doresti sa le tiparesti ulterior?
Daca nu au fost transmise, atunci au fost emise catre persoane juridice?
De ce ar trebui sa trimit clientului formatul e-factura, ce are cel generat din program?
Facturile sunt trimise în e-factura din aplicații terțe? Aveți confirmarea că ele au fost trimise?
Nu înțeleg asta: " a le printa catre clienti direct dupa modelul Ro-efactura". De ce ați face așa ceva? Ce are formatul clasic?!
Nu înțeleg asta: " a le printa catre clienti direct dupa modelul Ro-efactura". De ce ați face așa ceva? Ce are formatul clasic?!
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
de la 1 iulie am inteles ca nu mai sunt acceptate in contabilitate decat facturile in format e-factura, nu si cele in format clasic
Nu formatul este important, ci faptul ca esta sau nu transmis prin sistemul e-factura.
Daca il generez in format standard, dar il transmit si prin sistemul e-factura, se poate accepta.
Daca il generez in format standard, dar il transmit si prin sistemul e-factura, se poate accepta.
ati inteles complet eronat.
din 1 iulie se accepta orice fel de format. chiar si scris cu pixul. cu conditia sa treaca prin SPV.
si cred ca faceti confuzie cu ideea de "document original" sau "factura originala". acesta este XML-ul primit de la ANAF. nici de cum pdf-ul.
https://static.anaf.ro/static/3/Galati/20240627143744_comunicatajfpconstantafacturaiunie2024.pdf
"Exemplarul original al facturii electronice se consideră fișierul de tip XML însoțit de sigiliul electronic al Ministerului Finanțelor."