Optiune pentru ascunderea automata a acticolelor cu stoc zero

Ce crezi ca ar trebui introdus sau modificat la programe?
Închis
lexmedia

Optiune pentru ascunderea automata a acticolelor cu stoc zero

#1 Mesaj de lexmedia »

In urma cu doi ani, intrebam in sectiunea diverse daca se pot ascunde, la operare - pe iesiri - articolele cu stoc zero. Nu mi-a raspuns nimeni, nici macar nu am fost bagat in seama... :D

Totusi, problema ramane actuala si mi se pare o chestiune foarte importanta, si cu siguranta nu este nici greu de implementat. Practic, o bifa in configurarea societatii si codul aferent de filtrare a listei de articolelor afisate in ecranul de iesiri, ar rezolva aceasta problema.

Editarea articolelor si bifarea optiunii de blocare este in regula, dar este in regula cand ai 10-20-30 de articole... dar cand ai cateva sute sau poate chiar o mie, e o problema. Asta mai ales daca pe viitor ai intrari, pentru ca va trebui cel mai probabil sa re-editezi articolul pentru a scoate bifa de blocare...

paturcai

Re: Optiune pentru ascunderea automata a acticolelor cu stoc zero

#2 Mesaj de paturcai »

Cred ca daca era simplu si cei de la SAGA aveau timp s-ar fi implementat mai demult.
Sa nu credeti ca cei de la SAGA nu citesc forumul.
Face parte din "rugaciunea de dimineata" :)
Tehnologia nu înlocuiește omul, dar omul care folosește tehnologia îl înlocuiește pe cel care nu o folosește.
Nu trebuie sa fii primul dar trebuie să fii cel mai bun!

munteanua128

#3 Mesaj de munteanua128 »

si eu am o gramada de chestii cu stoc 0 ce nu vor mai reveni si scot 10 pagini cand listez

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

cand listati stocurile aveti filtre sus in stanga.. un zero taiat ia vedeti ce face..
„Nu inteligența ne face mari, ci bunătatea inimii. Nu contează cât de mult știi, ci cât de mult bine faci.”

rosianv

#5 Mesaj de rosianv »

ar fii util pretul cu tva.

Închis