La Intrari valuta, avem nevoie sa introducem data corecta a Facturilor asociate transport. In prezent nu ne permite acest lucru, mesajul este ca ~ data facturii nu poate fi anterioara lunii curente.
In aceasta situatie aceste facturi asociate se dubleaza in declaratia catre ANAF: odata cele descarcate din SPV cu data corecta, si inca o data cele asociate, care au alta data(incorecta pentru ca nu ne permite Saga sa o introducem pe cea corecta).
Multumesc.
0723733420
Intrari valuta- facturi asociate transport
-
Intrari valuta- facturi asociate transport
Ultima oară modificat Joi Feb 27, 2025 10:15 am de către dogarua222, modificat 1 dată în total.
Re: Intrari valuta- facturi asociate transport
Nu o asocia si gata, lucrezi o singura data fc.de transport din SPV.
-
Cand fac NIR e necesar sa asociez facturile de transport.
Campul data factura(din facturi asociate) trebuie modificat: sa permita orice data de emitere anterioara datei curente.
Va rog!
Campul data factura(din facturi asociate) trebuie modificat: sa permita orice data de emitere anterioara datei curente.
Va rog!
-
O factura importata din e-factura dar si asociata la facturi transport, va aparea de doua ori in fisa furnizorului!!!
Daca anulez importul nu o vad in intrari-valuta, unde se poate vedea soldul dupa vechime!
Daca anulez importul nu o vad in intrari-valuta, unde se poate vedea soldul dupa vechime!
- balazse246
In acest caz, vei introduce factura manual la facturi asociate, iar la e-factura vei alegele anulare pentru import.
-
buna ziua,
la import marfa , introduc factura asociata transport ( in lei, firma din Romania ) , si la nota contabila imi apare si tva calculat la aceasta factura.Nu-mi dau seama unde gresesc.
multumesc
la import marfa , introduc factura asociata transport ( in lei, firma din Romania ) , si la nota contabila imi apare si tva calculat la aceasta factura.Nu-mi dau seama unde gresesc.
multumesc
Buna ziua, factura de transport pentru o achiziție intracomunitara este importata din e-factura, cu un ID încărcare SPV . O asociez intrării în valuta și o șterg din intrări (acolo unde s-a dus venita din e-factura) ca sa nu se dubleze în jurnal. Dar după ce o șterg, apare din nou pentru descărcare în e-factura. Pot sa ii dau anulare sau preluare ca și prima data. O data descărcată, pot sa dau anulare când apare a doua oara în e-factura? Va mulțumesc frumos pentru răspuns!