Buna ziua,
Pentru facturile preluate din SPV ar fi de ajutor o casuta fixa in care sa fie adusa valoarea acesteia.
Dupa preluare se mai pot face modificari pe doc, iar pentru verificare trebuie deschis fisierul atasat.
O zi buna!
adaugare casuta cu valoare din SPV
- balazse246
Re: adaugare casuta cu valoare din SPV
La ce te referi exact cand mentionezi de "valoarea acesteia"?
Ma refer la valoarea totala cu TVA a facturii incarcata cu SPV.
linia din xml " <cbc:TaxInclusiveAmount currencyID="RON">2083.93</cbc:TaxInclusiveAmount>"
linia din xml " <cbc:TaxInclusiveAmount currencyID="RON">2083.93</cbc:TaxInclusiveAmount>"
- balazse246
Dar la "import e-facturi primite" in partea de sus apare valoare, tva si total.
Nu ii de ajuns? Sau nu inteleg eu ceea ce doresti sa soliciti.
Nu ii de ajuns? Sau nu inteleg eu ceea ce doresti sa soliciti.
In situatia mea furnizorul trece discountul pe linie separata pe factura. Eu il sterg si il distribui pe toate articolele.
In momentul in care l-am sters se modifica valoarea in fereastra de sus, iar dupa ce adaug corect discountul am diferente de cateva zecimale la total valoare cu TVA.
Ca sa nu mai deschid pdf- ul sau sau imi notez valoarea facturii, as vrea sa pot vizualiza undeva in partea de sus valoarea facturii din SPV ca si cheie de verificare.
In momentul in care l-am sters se modifica valoarea in fereastra de sus, iar dupa ce adaug corect discountul am diferente de cateva zecimale la total valoare cu TVA.
Ca sa nu mai deschid pdf- ul sau sau imi notez valoarea facturii, as vrea sa pot vizualiza undeva in partea de sus valoarea facturii din SPV ca si cheie de verificare.
- balazse246
Sincer sa fiu, nu prea cred ca tehnic s-ar putea realiza (adica unde sa mai introduci inca coloane separate, ca in partea de sus se centralizeaza datele din datele de partea de jos), cel mai bine deschizi inca o sesiune a programului unde sa ramain conectat in meniul e-factura.
Daca nu, atunci ramane sa transmiti solicitarea echipei Saga, aici gasesti mai rapid utilizatori.
Daca nu, atunci ramane sa transmiti solicitarea echipei Saga, aici gasesti mai rapid utilizatori.
Eu deschid calculatorul din windows si trec pe el valoarea totala si dupa ce fac discountul , verific valoarea cu cea trecuta in calculator.