In momentul in care introduc ore suplimentare si/sau ore de noapte in panoul respectiv programul incepe sa aiba o comportare curioasa, genereaza ecrane de erori, inregistreaza sumele pentru orele suplim./de noapte dar nu le afiseaza, ecranele de eroare sunt agasante si nu-mi ofera garantia corectitudinii inregistrarii operatiunilor (vizual). Faptul curios este ca valorile orelor suplimentare/ de noapte introduse se preiau corect in stat si pontaj, dar e agasant ca aceste informatii nu sunt si vizualizate corect.
Din acest motiv sfatuiesc pe totata lumea sa se abtina la a face aceasta actualizare si sa ramina pina la terminarea anului 2017 pe versiunea stabila 3.0.492. (daca nu e prea tarziu ... ca in cazul meu

Nu stiu daca se poate reveni la versiunea anterioara 3.0.492 ?
Ma poate ajuta cineva cu SetupC-ul pentru versiunea 3.0.492 ? (eu nu fac actualizarile prin program, ci prin descarcarea de pe site a actualizarii ... dupa care sterg setup-ul; am cautat in site sa descarc versiunea anterioara, dar nu am gasit nimic pentru download, ci numai arhiva cu versiunile anterioare si doar explicatiile modificarilor)