Cred ca programul meu are un bug...Cand dau tiparire pentru factura, nu se vede valoarea nici in coloana "pret unitar" nici in "valoare"....
Mentionez ca sunt neplatitor de tva.
Ce e de facut? multumesc
La printarea facturilor nu se vede suma
Re: La printarea facturilor nu se vede suma
Ai ultima versiune/actualizare, vers.250 din 26.10.2015?
Daca da, incearca sa descarci versiunea free si sa instalezi in aceeasi locatie in care este acum instalat programul.
La mine nu apare nici o problema de afisare.
Daca da, incearca sa descarci versiunea free si sa instalezi in aceeasi locatie in care este acum instalat programul.
La mine nu apare nici o problema de afisare.
Am actualizat la ultima versiune si eroarea ramane, am descarcat si instalat de pe site si eroarea persista....Este foarte ciudat....si nu apare suma pe facturi nici la facturile mai vechi....
Eu generez o factura pe luna, si de luna trecuta am observat ca s-a modificat formularul facturii....Poate are vreo legatura? Ce as putea sa fac??
Eu generez o factura pe luna, si de luna trecuta am observat ca s-a modificat formularul facturii....Poate are vreo legatura? Ce as putea sa fac??
Ocazional mai primesc cate o eroare "Factura nu contine nici o linie"...Solutii?
-
foican607 ia un liniar si... Undeva nu ai pus sau ai pus o "bifa"... 

Ultima oară modificat Mar Noi 10, 2015 8:46 am de către aurel211252, modificat 1 dată în total.
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
La mine functioneaza corect. N-ai restaurat cumva o arhiva dintr-o versiune mai veche sau ceva asemanator?
In partea de jos ai completat o pozitie?
Cel mai bine este sa trimiti un e-mail echipei Saga, ei precis au un raspuns.
In partea de jos ai completat o pozitie?
Cel mai bine este sa trimiti un e-mail echipei Saga, ei precis au un raspuns.
- Administrator
Probabil ca ai bifata optiunea "Nu tiparim valorile" din pagina "Configurare formular" a ecranului de tiparire al facturilor.
Asta era!! Era bifata acea optiune! Multumesc pentru raspuns!!