Buna
Cum reusesc sa creez gestiuni distincte pe puncte de lucru in saga Ps, avand in vedere ca nu am in Fisiere optiunea de Gestiuni?
Nu am reusit sa ma descurc.
Multumesc!!
gestiuni pe puncte de lucru
Re: gestiuni pe puncte de lucru
Nu există suport pentru așa ceva. Puteți folosi grupele dacă doriți.
SAGA PS e pentru contabilitate în partidă simplă, una de încasări și plăți.
SAGA PS e pentru contabilitate în partidă simplă, una de încasări și plăți.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Si cum reusesc sa evidentiez separat stocul pe puncte de lucru, cu ajutorul grupelor?
Noul punct s-a deschis de curand, iar intrarile si iesirile la duce intr-un singur raport de gestiune, chiar daca le-am creat distinct.
Multumesc!
Noul punct s-a deschis de curand, iar intrarile si iesirile la duce intr-un singur raport de gestiune, chiar daca le-am creat distinct.
Multumesc!
ce evidență aveți? global valorică sau cantitativ valorică?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
pai si daca ai de exemplu o productie de coronite sa zicem in saga ps nu poti creea 2 gestiuni distincte...pe una sa faci productia coronitelor cantitativ valoric si sa le transferi pe cealalta in baza pv de transfer si apoi sa le comercializezi in magazin global valoric?
-
aurel211252
Eu am evidenta global valorica, la Saga PS.Si ma folosesc excelent de"Grupe",pe puncte de lucru...Dar sunt sigur ca merge si pe Cantitativ-valoric.Am avut un I.I. in acest sens.Putina atentie la Stocuri cand le pui pe Grupe si magazine(asa am avut eu) si va fi ok...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
Buna
Va multumesc frumos!
Am reusit sa evidentiez separat pe puncte de lucru cu ajutorul grupelor.
Va multumesc frumos!
Am reusit sa evidentiez separat pe puncte de lucru cu ajutorul grupelor.