Buna seara, am nevoie de ajutorul dvs.
Pana in luna octombrie am avut la un P.F.A. o singura gestiune pe care o tineam global valoric. Din noiembrie patronul a mai deschis un punct de lucru. Vreau sa am rapoarte de gestiune distincte pe cele doua puncte de lucru. Cum pot face asta? Am creat doua grupe distincte, dar si la a doua gestiune (cea noua), programul tine cont de stocul initial, adica cel pe care i l-am introdus in "configurare societati" la "sold initial pt. raportul de gestiune", inca de cand am preluat P.F.A.- ul. Nu mai zic ca din februarie va fi si platitor de TVA si va trebui sa am cote distincte de tva de 9% si 20% pe fiecare gestiune in parte, si nu stiu cum voi face.
gestiuni distincte saga ps
Re: gestiuni distincte saga ps
Nu ma poate ajuta nimeni?
Puteți folosi grupe. Dar vă stresați degeaba. Nu există un astfel de document: raport de gestiune, iar la PFA evidența stocurilor nu este reglementată și nici obligatorie.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Dar daca vine Antifrauda la pravalie, verifica pe langa banii din casa de marcat, nir-urile si raportul de gestiune (care trebuie sa fie la zi). Deci, trebuie sa aiba o situatie clara pe fiecare gestiune in parte.
Vă repet. Nu există reglementare legală pentru așa ceva.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.