Buna seara,
Am o problema si nu stiu sa o rezolv, am inregistrat in saga un salariat al unui cabinet de avocatura, am ales profesie exercitata in baza unor legi speciale ( avocat), cabinetul este neplatitor de tva, are cif, nu e inregistrat la onrc,nu are cod caen. Cand vreau sa listez din saga registru de salariati imi apare mesajul "cod caen incorect"..desi, cabinetul nu are cod caen pt ca nu este inregistrat la onrc..oare cum sa fac sa pot lista registrul de salariati? multumesc
pf fara cod caen
Re: pf fara cod caen
Bine ai venit pe forum!
Chiar daca nu esti inregistrat la ONRC la depunerea D.070 sau D.220 a trebuit sa treci un cod CAEN.
Fara cod CAEN nu poti depune nici D.112 si nici sa faci inrgistrari in ReviSal.
Chiar daca nu esti inregistrat la ONRC la depunerea D.070 sau D.220 a trebuit sa treci un cod CAEN.
Fara cod CAEN nu poti depune nici D.112 si nici sa faci inrgistrari in ReviSal.
Eu am pus pt.un cabinet de avocatura codul CAEN 6910.
-
Multumesc mult, bine v-am gasit
! Asta e problema, ca nu am depus eu D070 si nici D220, nu stiu daca a facut-o cineva..sincer sa va zic!. Cabinetul este infiintat acum in ianuarie 2016. L-am intrebat pe reprezentantul legal ce cod caen are, insa...a zis ca nu are! deci..nu stiu ce sa zic si cum sa fac sa pot inregistra salariatii, oare sa trec asa cum mi-ati raspuns...un 6910? o fi bine, nu o fi... Pe cif-ul cabinetului apare CNP -ul reprezentantului si nr CIF-ului, la revisal am trecut nr. cif cu profesii exercitante in baza unor legi, nu mi-a cerut caen-ul!

Nu există activitate comercială sau liberală pe pfa, fără încadrarea sa într-un COD CAEN.
Mai cereți documente de la dânsul sau mergeți la finanțe...să vă interesați de documentele depuse acolo!
Mai cereți documente de la dânsul sau mergeți la finanțe...să vă interesați de documentele depuse acolo!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!