Saga face o nota contabila la contul 371cu analitice la sfarsit de luna?si nota contabila centralizatoare la 401 si 4111?Am gasit doar la Registru Jurnal note contabile,dar pe fiecare inregistrare in parte ,nu un total .De exemplu:4111 %
707.1
707.2
4427
pe intreaga luna ,ca total.
Exista asa ceva in SAGA?Pute-ti sa ma ajutati?
NOTE CONTABILE
Re: NOTE CONTABILE
In Saga PS, adica partida simpla, precis nu o sa gasesti asa ceva, o data ce ai postat in meniul in cauza.
Totusi cum sa gasesti asa o inregistrare, daca pentru fiecare document se genereaza o nota separat.
De ce informatii ai nevoie?
Daca mentionezi de analitic la 371/707 ai creat gestiuni separate, adica ai o evidenta global-valorica?
Fii mai explicit ca altfel ii mai greu sa te ajutam.
Totusi cum sa gasesti asa o inregistrare, daca pentru fiecare document se genereaza o nota separat.
De ce informatii ai nevoie?
Daca mentionezi de analitic la 371/707 ai creat gestiuni separate, adica ai o evidenta global-valorica?
Fii mai explicit ca altfel ii mai greu sa te ajutam.
Da am gestiuni diferite 371.1,371.2 pentru global valorica.As fi vrut note contabile la sf de luna,care sa insumeze toate notele contabile pe fiecare inregistrare la clienti,furnizori si marfa.
- fagarasa176
Multumesc.Poate in vreo noua versiune,or sa imbunatateasca.Nu cred ca e f complicat sa adauge si aceste note contabile totalizatoare.
Exista TIPARIRE Registru Jurnal dupa conturi sintetice si data
Pentru SoareR535
Ce note contabile centralizatoare doresti? Exista deja note contabile pentru fiecare inregistrare.
Totusi ce doresti sa obtii, ce fel de centralizator (da mai multe detalii)?
Ce note contabile centralizatoare doresti? Exista deja note contabile pentru fiecare inregistrare.
Totusi ce doresti sa obtii, ce fel de centralizator (da mai multe detalii)?
Există cartea mare, fișa contului.
Eu nu văd vreo îmbunătățire.
Eu nu văd vreo îmbunătățire.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.