salarii calculate si inregistrate gresit

Chestiuni specifice programului SAGA PS
beldeaa

salarii calculate si inregistrate gresit

#1 Mesaj de beldeaa »

buna ziua,

sunt noua in ceea ce priveste contabilitatea unui srl. am un srl a carui contabilitate a fost tinuta de o persoana. ii trimiteam pontajele lunar, dar statele nu le ceream in fiecare luna, prin urmare cand le-am primit am avut o surpriza. persoana inregistrase la salariati mai multe ore fata de cat lucrau.
intrebarea mea este cum imi pot recupera suma si cum pot sa inregistrez asta in contabilitate? am incercat in saga la retineri, dar am aflat ca sumele care se trec acolo sunt doar cu ordin judecatoresc.

am mai cautat subiecte pe tema asta dar nu am avut succes.

multumesc anticipat si ierati-mi necunostinta.

balazse

Re: salarii calculate si inregistrate gresit

#2 Mesaj de balazse »

In prima faza ar trebui sa oferi mai mare atentie la sectiune unde postezi, deoarece SAGA PS nu are nici o legatura cu contabilitatea unui SRL, de altfel exista sectiune separat "probleme contabile" -> "salarii", asta pentru viitor.
Ce intelegi prin faptul ca s-a inregistrat mai mult? Ce fel de contract au acele persoane (x ore/zi, x ore/saptamana, x ore/luna)?
Ar trebui sa ne dai un exemplu concret. Ex: in luna x cand au existat y ore lucratoare s-au trecut pe stat z ore lucrate.

herganiec

Re: salarii calculate si inregistrate gresit

#3 Mesaj de herganiec »

refaci statele corect, trimiti rectificative la D112 si inregistrezi manual in contabilitate notele contabile.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

Scrie răspuns