problema saga ps

Chestiuni specifice programului SAGA PS
golgotiuh38

problema saga ps

#1 Mesaj de golgotiuh38 »

Buna ziua ,
am si eu o problema legata de actualizarea programului. Am (avut )doua licente , una la Saga C contabilitate +stocuri care expira la anu si una la Saga PS pentru care am dat actualizare fara sa-mi dau seama ca mi-a expirat licenta in aprilie.Problema este ca nu mai pot intra in program cerandu-mi mereu codul.Problema mea este ca nu mai pot intra de loc in program chiar fara actualizari.Va rog daca se poate sa-mi dati un sfat .
Va multumesc.

herganiec

Re: problema saga ps

#2 Mesaj de herganiec »

sunati la Saga.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

fagarasa176

#3 Mesaj de fagarasa176 »

herganiec scrie:sunati la Saga.
Sa sune pentru ce?
Ca a facut update si nu avea licenta?
Sa plateasca si o sa aiba acces la baza de date
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Pentru GolgotiuH38
Ai facut copie de siguranta asa cum scrie in fiecare e-mail de actualizare?

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

cand ai 40 de firme si folderul Saga e de 8GB(cu arhive arhivate) nu mai ai timp de a copia folderul tot. Eu unul nu stiu pe cineva sa faca copierea aceasta, doar poate o data pe an pe un HDD extern sau cand instalezi din nou calculatorul.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

tomac

#6 Mesaj de tomac »

Eu fac backup, automat, zilnic.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

balazse

#7 Mesaj de balazse »

Pentru HerganieC
Back-up este esential sa il faci periodic.
Arhiva se poate curata, mergi in folderul "salv_bd" si acolo in fiecare firma periodic stergi salvarile sa iti ramana ultimele 10 salvari, daca faci back-uri o data pe luna atunci aproximativ o sa ai toate salvarile.
Pana la urma fiecare procedeaza cum doreste, depinde cat de mare grija vrei sa ai de date.

herganiec

#8 Mesaj de herganiec »

acela il fac dar nu asa cum spui.
-pun HDD portabil si din SAGAC sau PS fac salvare (pentru toate firmele) pe el.
programul imi face arhivelele pe rand si le pune in directorul cu numele firmei respective.
ASTA E FOARTE OK.
dar sa stai sa copiezi SAGAC asa cum e tot.. scuze dar e pierdere de timp si SPATIU mai ales la cei care au 30-40 de firme.

tomac

#9 Mesaj de tomac »

Nu ai înțeles: eu fac backup automat la tot folderul SAGA. Zilnic. E programat să ruleze automat la anumite ore.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

herganiec

#10 Mesaj de herganiec »

tu esti o exceptie.. :)
mai sus ii raspundeam lui balasze. :)

tudoraf841

#11 Mesaj de tudoraf841 »

Atunci cand o sa pierzi datele dintr-o virusare fara solutie o sa-ti dai seama cat de importante sant salvarile.
NU riscati,eu am patit-o in contextul cand salvam lunar,intri in depresie nu alta.Faceti backup macar la trei zile,sant softuri pt. asa ceva.

herganiec

#12 Mesaj de herganiec »

aia poti sa faci saptamanal direct din SAga pentru toate firmele (face arhiva automat pt fiecare firma si o copiaza pe HDD sau stikul extern.). Asta e ok. Dar sa copiezi tot forderul Saga asa cum e, cu mii de fisiere (daca ai 30-40 de firme) ia foarte mult timp si foarte mult spatiu.

tudoraf841

#13 Mesaj de tudoraf841 »

copiezi tot folderul,dureaza ceva timp dar se poate lucra fara probleme in timpul acesta.
eu folosesc softul cobian backup 11.Softul il configurezi sa salveze automat la o anumita ora full adica tot folderul la trei zile sau cand vrei si zilnic salvari incrementale .Privitor la dispozitivul extern pe care faceti salvarile merita efortul a 3-400 lei pe an ,un hde de cativa tera ajunge un an sa faci full la trei zile si incremental zilnic poti sa ai o baza de date si la 50 firme.
NU NEGLIJATI BACKUP.

Scrie răspuns