Buna ziua,
am facut statul de plata aferent lunii oct 2017. Am observat sa am eroare la d112.
Mi se ia in calcul zilele fara plata, dar nu si orele nelucrate.De exemplu am un angajat care a lipsit 26 de ore (3 zile si 2 ore) si ore lucrate are 150.
Am eroare la D112 ca nu are totalul lunii de 176 de ore.
Aceiasi eroare am si in cazul unui coleg care are minus doar 4 ore.
Ma puteti ajuta,
Multumesc
Eroare d112
Re: Eroare d112
Precis ai modificat manual coloana "timp lucrat".
Acea coloana nu il modifici, niciodata.
Daca este nevoie foloseste campurile de la "detalii" sau "concedii" si accepta sa modifice programul timpul lucrat la salvarea datelor introduse.
Acea coloana nu il modifici, niciodata.
Daca este nevoie foloseste campurile de la "detalii" sau "concedii" si accepta sa modifice programul timpul lucrat la salvarea datelor introduse.
Buna ziua,
sa stiti ca nu am modificat nimic.
am deschis luna si la angajatii cu probleme, am intrat in concedii si am pus concediu fara plata 2 zile si apoi in detalii am pus 2 ore la ore absenta.
nu am facut nici-o alta modificare.
sa stiti ca nu am modificat nimic.
am deschis luna si la angajatii cu probleme, am intrat in concedii si am pus concediu fara plata 2 zile si apoi in detalii am pus 2 ore la ore absenta.
nu am facut nici-o alta modificare.
Actualizare date în stat și în D112, după modificări.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Pentru depunerea declaratiei d112 pentru octombrie in noul format, care se va putea efectua incepand de azi, trebuie sa asteptam si o actualizare a programului Saga?
- fagarasa176
Raspunsul era cu un rand mai jos
sursa: http://forum.sagasoft.ro/viewtopic.php?f=14&t=40405tomac scrie:Ea este acum în SAGA. Doar că ANAF nu permite depunerea ei momentan pentru că au ei niște probleme cu sistemul de validare a acestei declarații.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!