casa de marcat
casa de marcat
buna dimineata,am o nelamurire in legatura cu noile case de marcat care se vor introduce de la 01.11.2018,pentru un magazin comert cu amanuntul trebuie neaparat casa de marcat cu scanner -sunt cam scumpe pt un magazin mic-sau pot achizitiona una care functioneaza in baza unui stick pentru depunerea declaratiei lunare a incasarilor,si inca ceva trebuie sa angajez un contabil autorizat pt raportarea acestei declaratii?va multumesc!
Re: casa de marcat
Desi nu prea ma pricep la casa de marcat, cred ca ambele au posibilitatea de a copia datele pe stick.
Diferenta dintre cele doua ar ca la cod de bara o data introdus codurile de bara, produsele si pretul, se reduce timpul de lucru la vanzare.
Pana la urma tu decizi de care ai nevoie.
Diferenta dintre cele doua ar ca la cod de bara o data introdus codurile de bara, produsele si pretul, se reduce timpul de lucru la vanzare.
Pana la urma tu decizi de care ai nevoie.
buna ziua,si contabil autorizat este neaparat nevoie?
Si unde ai citit de obligatia unui "contabil autorizat"?
Nu. Niciodată persoanele fizice nu au avut obligația conducerii contabilității de către contabili autorizați sau experți contabili.
Obligația aceea este exclusiv în sarcina persoanelor juridice.
Obligația aceea este exclusiv în sarcina persoanelor juridice.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Nu, nu trebuie!Puteți să o raportați dvs.!popap scrie:...sau pot achizitiona una care functioneaza in baza unui stick pentru depunerea declaratiei lunare a incasarilor,si inca ceva trebuie sa angajez un contabil autorizat pt raportarea acestei declaratii?va multumesc!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Daca se greseste pe casa de marcat cum se procedeaza?
- fagarasa176
Se face o declaratie pe propria raspundere
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!