Raport zilnic
-
Raport zilnic
Pentru a putea inregistra raportul zilnic al casei de marcat, la o soc.cu comert cu amanuntul, platitoare de tva, cum trebuie sa-mi configurez clientii ,ca aceste bonuri sa-mi fie preluate in dec 394, 300 si in raportul zinic de gestiune?
Re: Raport zilnic
Bine ai venit pe forum!
La tip sa folosesti "B", iar "C" doar daca tiparesti CIF-ul clientului pe bon, dar atunci trebuie sa scazi din valoarea raportului Z, precum sa reduci si din nr de bon de la raport de Z introdus pe tip "B".
La tip sa folosesti "B", iar "C" doar daca tiparesti CIF-ul clientului pe bon, dar atunci trebuie sa scazi din valoarea raportului Z, precum sa reduci si din nr de bon de la raport de Z introdus pe tip "B".
-
La iesiri am ales tipB, dar nu imi apare nimic la cod, iar la client nu stiu cum sa-l configurez deoarece imi ceRE CNP.In momentul in care doresc sa-i dau salvare, asa fara cod si client, imi apare urmatorul mesaj:tipul de iesire nu se incadreaza in aria de aplicare a TVA la incasare, dar problema ii ca nu am nici un fel de tip de unde sa aleg.
Oare care-i solutia in acest caz, ce tb sa configurez pt a putea inregistra raportul zilnic?
Oare care-i solutia in acest caz, ce tb sa configurez pt a putea inregistra raportul zilnic?
Introduci un client numit "vanzare numerar", la "cod fiscal/CNP" nu treci nimic, iti apare doar un mesaj de avertizare si atat.
La "iesiri", avand in vedere ca discutam de o unitate care aplica "TVA la incasare", nu pui bifa la "TVAi" pentru inregistrarile de tip "B".
Atentie sa nu uiti sa completezi coloana "nr bonuri".
La "iesiri", avand in vedere ca discutam de o unitate care aplica "TVA la incasare", nu pui bifa la "TVAi" pentru inregistrarile de tip "B".
Atentie sa nu uiti sa completezi coloana "nr bonuri".
Buna dimineata,
I.I. neplatitoare de tva, are in raportul zilnic o vanzare cu tva. Cum se procedeaza in aceasta situatie ?
Multumesc.
Sarbatori fericite!
I.I. neplatitoare de tva, are in raportul zilnic o vanzare cu tva. Cum se procedeaza in aceasta situatie ?
Multumesc.
Sarbatori fericite!
Si cum a reusit? 

N-am idee
.....e casa veche nu cu jurnal electronic.