E-factura la Saga PS

Chestiuni specifice programului SAGA PS
kahanee

Re: E-factura la Saga PS

#16 Mesaj de kahanee »

OK
Mulțumesc!

maghiaric

#17 Mesaj de maghiaric »

F: AccountingSupplierParty (1) sectiune Party (1) sectiune PostalAddress (1) eroare structura: element necunoscut ('PostalAddress') in namesapace urn:oasis:names:specification:ubl:schema:xsd:CommonAggregateComponents-2"

Ce reprezinta aceasta eroare

herganiec

#18 Mesaj de herganiec »

mergi la fisiere clienți și fă o verificare la toți furnizorii.. programul va corecta datele greșite și apoi încearcă din nou
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”

botans78

#19 Mesaj de botans78 »

Buna ziua si La multi ani!!
am o problema la un client In PS- nu imi trimite e-factura in SPV- eroare ca nu am acces in SPV
cu toate ca am acces,imi cere sa generez /introduc un cod de acces....si nu stiu cum?Multumnesc.

ganeam951

#20 Mesaj de ganeam951 »

Trebuie sa aveti token-ul introdus in calculatorul de pe care vreti sa transmiteti si acces la internet. Cand va cere cod acces , apasati buton "genereaza cod acces" si vi se va cere codul pin al token-ului aferent cerificatului digital.
Vizualizati si tutorialul de mai jos , ca sa va lamuriti:
https://www.sagasoft.ro/tutoriale-video.php?id=SX6s2n8iiXA

frandesm132

#21 Mesaj de frandesm132 »

Buna ziua! incerc de 2 zile sa trimit o e-factura din SAGA PS. Are cont de spv pe CUI, mi-a aparut in ecranul e-facturi, s-a generat cod, bifat optiune "cu transmitere in SPV", apare totusi mesajul: "e-factura a fost generata dar nu a fost transmisa din program"
in momentul de fata vad factura in ecranul e-facturi doar daca bifez optiunea "inclusiv facturi generate anterior" si imi apre doar generata.
O solutie?
Multumesc!

palfih

#22 Mesaj de palfih »

Buna ziua! Am nevoie de ajutor. Pentru prima oara incerc sa fac factura cu prgr SAGA, pt a trimite catre SPV, insa imi da eroare. In atentionare apare: ! exista erori de depunere sau generare. Verificati aceste facturi. Mesajul: F:UBLVersionID(1) eroare structura: element necunoscut ('UBLVersionID') in namespace urn:oasis:names:specification:ubl:schema:xsd:CommonBasicComponents-2"
Multumesc!

bothn

#23 Mesaj de bothn »

Aceasi eorare o am si eu. Saptamana trecuta am trimis e-factura si a mers fara probleme.
Acum nu pot trimite, Imi da eroare "UBLVersionID (1) eroare structura: element necunoscut ('UBLVersionID') in namesapace urn:oasis:names:specification:ubl:schema:xsd:CommonBasicComponents-2".

giscana267

#24 Mesaj de giscana267 »

Buna ziua! Si eu am incercat sa transmit azi facturile in Spv din Saga C
si aceeasi eroare am primit:UBLVersionID (1) eroare structura: element necunoscut ('UBLVersionID') in namesapace urn:oasis:names:specification:ubl:schema:xsd:CommonBasicComponents-2".

epurem242

#25 Mesaj de epurem242 »

si eu am aceeasi eroare din SAGA C
cum/ce trebuie sa corectam ca sa putem trimite facturile?

multumim pt ajutor!!

Scrie răspuns