Se poate face drag & drop la un xml eFactura emis in program Casa de Sanatate si sa transmit eFactura din SAGA?

Chestiuni specifice programului SAGA PS
kahanee

Se poate face drag & drop la un xml eFactura emis in program Casa de Sanatate si sa transmit eFactura din SAGA?

#1 Mesaj de kahanee »

Buna ziua!

Se poate face drag & drop la un xml ce contine eFactura emis in program Casa de Sanatate si sa transmit eFactura catre SPV din SAGA?

XML -ul ce contine EFactura are com
pletate si campurile BT13 si BT 11

Ce denumire trebuie sa aiba xml-ul ce contine eFactura pentru a face acest lucru ( (drag & drop)?

balazse

Re: Se poate face drag & drop la un xml eFactura emis in program Casa de Sanatate si sa transmit eFactura din SAGA?

#2 Mesaj de balazse »

Facturile din meniul "e-factura" sunt preluate din meniul "iesiri".
In meniul "iesiri" se pot importa acele facturi prin drag&drop.
Problema ii ca nu preia si datele din campurile BT-13 si BT-11, cel putin pentru moment.

kahanee

Re: Se poate face drag & drop la un xml eFactura emis in program Casa de Sanatate si sa transmit eFactura din SAGA?

#3 Mesaj de kahanee »

Am inteles.

Am incercat sa import XML-ul respectiv in meniul iesiri prin drag&drop insa nu s-a putut prelua in meniul iesiri prin drag&drop.
Da eroare - spune ca xml nu este valid. Probabil ca nu intelege sintaxa de BT13 si BT11 sau alceva.
Am incercat si prin diverse import din folder ... la fel spune ca xml nu este valid. Totusi il vad in folderul din SAGA la importuri.Insa nu este preluat si in program la meniul iesiri
Poate pe viitor se rezolva.
XML-ul pe care am vrut sa-l import este corect intrucat nu am avut incotro si l-am trimis direct in SPV - fara probleme.
Multumesc!
O zi buna!

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Ca si prim pas, actualizeaza programul, chiar daca ai ultima versiune, daca la mine a functionat ar trebui sa fie bine si la tine.
Daca totusi ai facut pasii mentionati si tot nu functioneaza, atunci trimite fisierul xml echipei Saga sa verifice situatia.

Scrie răspuns