Bună. Un ONG primește donații pentru sinistrații din Moldova, pt a cumpăra ulterior cele necesare la câteva familii de acolo.
Întrebarea e că încasează numerar de la persoane fizice și juridice pt acest scop, donatii sinistrați, dar sumele sunt mari adică poate scrie chitanță de donație de la cineva de 7000lei sau 10000lei ?
sau e o limită 5000 lei pe zi de la o instituție sau persoană? și să elibereze mai multe pe zile diferite?
Știe cineva să mă clarifice?
Nu mă refer la plafonul de casă care trebuie să fie maxim 50000.
incasare numerar zilnic plafon
incasare numerar zilnic plafon
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Re: incasare numerar zilnic plafon
Incasare in limita unui plafon zilnic de 5.000 lei de la o persoana.
.. și atunci e în regulă dacă se incasează o donație numerar de la o persoană fizică suma de 6500lei .. o chitantă cu 5000lei azi și 1500lei pentru altă zi?
nu cred că e problemă..
nu cred că e problemă..
Ultima oară modificat Joi Oct 17, 2024 11:38 pm de către herganiec, modificat 1 dată în total.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
https://www.startupcafe.ro/taxe/infografic-noi-plafoane-cash-firme-persoane-fizice-valabile-anul-2024.htm
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
nu sunt plați facturi sunt donații... asta e ciudățenia..
vine unul și vrea să doneze 6000lei și eu nu pot să-i iau decat 5000 numerar?
vine unul și vrea să doneze 6000lei și eu nu pot să-i iau decat 5000 numerar?
-
Buna seara! Am trecut rapoartele zilnice la iesiri si nu mi le preia in raportul de gestiune in luna septembrie 2024.Ce trebuie sa fac? Multumesc!
-
am rezolvat problema! De ce nu se poate lista registrul de incasari si plati decât daca te conectezi la client-server. Multumesc!
deci vreo sugestie, idee?