Buna ziua,
Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu unele informatii.
Ma roaga cineva, care are PFA, sa-i depun declaratia unica si tot ce trebuie pe anul 2024.
Va rog mult, ce registre sunt obligatorii, si de unde le iau, pentru PFA?
Multumesc mult pentru ajutor!
PFA registre obligatorii
-
Re: PFA registre obligatorii
Pai ...le are Saga PS pe toate:registru de incasari si plati,reg.de evidenta fiscala,raport de gestiune unde e cazul/ex.magazin cu vanzator angajat/,jurnal vanzari,jurnal cumparari...daca nu ,le luati de la librarie.
-
Am doar SAGA C si nici nu stiu daca merita sa platesc pentru a-mi lua licenta si pe SAGA PS.
Pw PFA se intocmeste bilant?
Multumesc foarte mult
Pw PFA se intocmeste bilant?

Multumesc foarte mult
- balazse246
Pentru rotarud748
Daca doresti sa tii evidenta pentru un PFA atunci sau iti achizitionezi o licenta SAGA PS (cel mai probabil iti ajunge doar partea de contabilitate).
Daca ii pe baza de norma de venit, atunci nu neaparat are rost, dar daca trebuie tinut evidenta in partida simpla, atunci nu o sa ai optiune de a genera RJIP, precum registrul de evidenta fiscala.
Daca doresti sa tii evidenta pentru un PFA atunci sau iti achizitionezi o licenta SAGA PS (cel mai probabil iti ajunge doar partea de contabilitate).
Daca ii pe baza de norma de venit, atunci nu neaparat are rost, dar daca trebuie tinut evidenta in partida simpla, atunci nu o sa ai optiune de a genera RJIP, precum registrul de evidenta fiscala.
-
In acest caz voi achizitiona licenta saga PS sa am tot ce trebuie pentru PFA.
Va rog mult, cum pot descarca facturile furnizori din SPV? Ma pot conecta cu saga?
Nu prea ma pricep....
Multumesc mult
Va rog mult, cum pot descarca facturile furnizori din SPV? Ma pot conecta cu saga?
Nu prea ma pricep....
Multumesc mult
-
Pai spuneti ca aveti SAGA C,este ace;asi procedeu cu facturile si la SAGA PS.