Eroare acces IESIRI din SAGA PS

Chestiuni specifice programului SAGA PS
stanz66

Eroare acces IESIRI din SAGA PS

#1 Mesaj de stanz66 »

Buna ziua, dupa actualizarea programului-recent- am vrut sa introduc si Facturi de vanzare. Imi cere sa comut in sistem client- server, dar nu functioneaza. Puteti sa.mi ziceti unde-i problema?
Ultima oară modificat Lun Ian 05, 2026 8:25 pm de către stanz66, modificat 1 dată în total.

balazse246

Re: Eroare acces IESIRI din SAGA PS

#2 Mesaj de balazse246 »

Deja trebuia sa comuti baza de date pe tip client-server inca la inceput de an 2025.
Totusi ce mesaj de eroare iti apare?
Ai incercat sa instalezi peste program versiunea completa a programul si nu actualizarea?

stanz66

#3 Mesaj de stanz66 »

eroarea este- COMMAND CONTAINS UNRECOGNIZED PHRASE/KEYBOARD.

stanz66

#4 Mesaj de stanz66 »

la prima postare am atasat poza

ciucam544

#5 Mesaj de ciucam544 »

Nu se vede nici o atasare. Cand creeati mesajul pe forum, folositi Previzualizeaza inainte de a posta, ca sa vedeti exact ce postati.
Neavand nici un detaliu despre contextul in care utilizati aplicatia va dau o solutie generica. Presupunand ca aveti doar o societate.
Faceti o salvare de baza de date intr-o locatie separata. Stergeti tot folderul saga (eventual transformati-l intr-o arhiva).
Descarcati kitul complet si instalati normal. Recreeati societatea goala. Validati pe zero la preluare date contabile. Apoi la Intretinere BD restaurati din acea salvare.

stanz66

#6 Mesaj de stanz66 »

e valabila solutia de mai sus si daca sunt mai mule societati?

ciucam544

#7 Mesaj de ciucam544 »

Pai la toate primiti aceasta eroare? In ce context folositi saga. Credeam ca apare la cea care nu este .FDB.
Cel mai bine lasati un numar de whatsapp in privat si va contactez eu, ma lamuresc ce aveti instalat si va instruesc cum si ce trebuie sa faceti pe viitor sa nu aveti probleme tehnice.

ciucam544

#8 Mesaj de ciucam544 »

Situatie rezolvata. Deci da, era un Saga PS cu toate societatile in baza veche cu locatia pe desktop (cale lunga).
Deci am mutat programul in radacina partitiei si am actualizat cu kit complet. Apoi am bifat conversie la toate societatile in client-server server. Si totul s-a rezolvat fara erori.

balazse246

#9 Mesaj de balazse246 »

Sincer nu inteleg de ce unii utilizatori nu si-au transformat inca baza de date pe tip "client-server" la toate firmele inca la inceput de an 2025.

Scrie răspuns