Buna ziua.
Am o problema mare, nu imi valideaza declaratia 394, consultand recipisa pe site-ul ANAF primesc urmatorul mesaj:
Au fost identificate urmatoarele ERORI:
E: op1 (1)
eroare atribut: cuiP: CUI invalid ('022000460')
E: validari globale
NUMAR TOTAL AL PERSOANELOR INREGISTRATE IN SCOPURI DE TVA INCLUSE IN
DECLARATIE - mod de calcul eronat
eroare regula: R27: nrCui (11) = numar cuiP distincte in tagurile op1 (10)
Unde am gresit? Ce trebuie sa fac sa nu-mi mai dea eroarea asta?
Multumesc.
Ah, am bagat 0 in fata codului de la Enel, se poate sa modific direct in pdf-ul generat de saga? sau cum sa fac sa modific? In program am sters 0-ul acela.
Problema declaratia 394
- fagarasa176
Re: Problema declaratia 394
Cel mai probabil ai un cui dublat
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
am gresit, am pus un 0 in fata cui-ului de la enel, cum modific campul cu acel cui ca nu reusesc? am dat deblocare si tot nu reusesc sa sterg acel 0 
EDIT: am reusit, sper sa mi-o primeasca si sa nu mai aibe greseli .. offff cata bataie de cap.

EDIT: am reusit, sper sa mi-o primeasca si sa nu mai aibe greseli .. offff cata bataie de cap.
cred ca din cauza ca era un cui gresit era diferenta de un cui ...fagarasa176 scrie:Cel mai probabil ai un cui dublat
Buna ziua,
Am in declaratia 394 un CUI care apare eronat, insa l-am verificat pe ANAF si apare corect.
Cum procedez pt a depune declaratia?
Multumesc,
Am in declaratia 394 un CUI care apare eronat, insa l-am verificat pe ANAF si apare corect.
Cum procedez pt a depune declaratia?
Multumesc,
Daca D394 il raporteaza ca fiind incorect (nu SAGA) atunci nu este corect.
Daca SAGA nu doreste sa genereze D394 vedeti ce mesaj de eroare primiti.
Puneti RO in fata codului fiscal (poate nu are) si vedeti sa nu AIBA DIACRITICE, adica Ț, Ș, Â, Ă, Î.
Daca are astfel de semne mergeti inapoi in FURNIZORI, identificati care dintre firme are diacricice dati MODIFICARE, modificati, salvati si generati din nou 394.
Daca SAGA nu doreste sa genereze D394 vedeti ce mesaj de eroare primiti.
Puneti RO in fata codului fiscal (poate nu are) si vedeti sa nu AIBA DIACRITICE, adica Ț, Ș, Â, Ă, Î.
Daca are astfel de semne mergeti inapoi in FURNIZORI, identificati care dintre firme are diacricice dati MODIFICARE, modificati, salvati si generati din nou 394.
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!