rectificativa decl 200
rectificativa decl 200
Problema mea : vreau sa dau rectificativa pt declaratia 200 a anului 2011.se mai poate face acest lucru acum?mentionez ca nu am avut control in perioada respectiva.
Re: rectificativa decl 200
chiar daca in mai anul trecut am mai dat o rectificativa?
In legatura cu declaratia 200 pentru anul 2012:
Ce trebuie sa complectez la rd.2.1. Contributii sociale obligatorii, potrivit legii ?
Ce trebuie sa complectez la rd.2.1. Contributii sociale obligatorii, potrivit legii ?
Contributiile platite catre bugetul asigurarilor de sanatate si catre cel al asigurarilor sociale.
Va rog spuneti-mi daca eu pot sa depun o decl .200 rectificativa ptr 2012 si tot odata si rectificarea decot tva si decl 394 ptr. trim 1 2012.Multumesc frumos.
D.200 rectificativ poti daca nu ai avut control, iar D.394 din nou poti.
In ceea ce priveste D.300 poti depune corectie de erori materiale.
In ceea ce priveste D.300 poti depune corectie de erori materiale.
As mai vrea o lamurire daca nu va suparati. Eu corectez decontul din trim. 1 2012 si pe urma tre sa corectez toate dec. pina la zi ptr. ca se modifica suma din decont prec. E vorba de micsorat tva deductibil din dec. tr. 1 2012.Multumesc frumos
Eu zica ca nu (dar daca doresti se poate), ci doar cu atat vei trece mai mult daca este nevoie in decontul curent la preluare, astfel la recipisa o sa ai avertizare, dar se va putea depune declaratia.
Si eu cred ca o sa modific numai ultimul dec.cu suma respectiva la mine si finantele corecteaza prin decizia care o sa o emita.O sa vad si prin fisa platitorului care o primesc lunar.Multumesc de sfaturi.
La decont trebuie facut corectie tot ptr. perioada respectiva?sau corectia materiale la ultimul decont.(mentionez ca I.I. are tva de incasat)Multumesc.
Dupa parerea mea, faci corectie de erori materiale doar pentru trim.I 2012, dupa care la urmatorul decont pe care trebuie sa-l depui vei corecta suma de preluare.
Multumesc frumos ptr. ajutor.