Exista posibilitatea ca din program sa se realizeze automat export / import date?
Vreau sa realizez actualizarea stocurilor automat intre programul saga si un magazin online.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Posibilitate export/ import date automat?
Re: Posibilitate export/ import date automat?
Dupa parerea mea persoanala, nu.
Dar ii asa de greu sa faci export, dupa care sa faci import?
Dar ii asa de greu sa faci export, dupa care sa faci import?
Greu nu este, dar cind faci vinzare pe magazin online, vrei sa stii in fiecare minut care este stocul existent in magazin, ca sa poti vinde ceva ce ai real in stoc , nu doar o marfa ce trebuie sa o aprovizionezi in perioada viitoare.
-
Stiu ca postul este din 2013. Dar ma intereseaza daca ai reusit sa sincronizezi saga cu magazinul online. Ma aflu si eu in aceeasi situatie..
Multumesc
Multumesc
Soluția oferită de mine unui prieten ce are un astfel de magazin:
- face export în format CSV din Fișiere - Articole.
- exportul respectiv efectuat doar pentru articole de tip "Mărfuri" ce nu sunt blocate conține - codul, denumirea, cantitatea, prețul fără TVA și prețul cu TVA, coloana care arată dacă e blocat sau nu
- se încarcă pe site printr-o procedură de upload. Pe site softul celor ce au realizat siteul analizează modificările și le evidențiază:
- dacă stocurile diferă, actualizează stocurile la pozițiile cu diferență
- dacă diferă prețurile le actualizează
Nu se actualizează în timp real.
- face export în format CSV din Fișiere - Articole.
- exportul respectiv efectuat doar pentru articole de tip "Mărfuri" ce nu sunt blocate conține - codul, denumirea, cantitatea, prețul fără TVA și prețul cu TVA, coloana care arată dacă e blocat sau nu
- se încarcă pe site printr-o procedură de upload. Pe site softul celor ce au realizat siteul analizează modificările și le evidențiază:
- dacă stocurile diferă, actualizează stocurile la pozițiile cu diferență
- dacă diferă prețurile le actualizează
Nu se actualizează în timp real.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Multumesc de raspuns. Eu sunt la inceput cu site-ul. Dar am o nelamurire. Daca actualizeaza si preturile, atunci gestiunea in Saga trebuie tinuta la pret de vanzare cu TVA?
-
Nu trebuie... M-am lamurit singur. Se selecteaza pretul stabilit la vanzare indifferent de tipul de gestiune pe care-l ai. Doar sa fie cantitativ valorica.