Buna ziua,
va rog sa-mi spune-ti daca am facut inchidere de an 2014, ( din greseala), cum pot sa mai devalidez aceasta inchidere??
Pot sa vad valoarea totala a intrarilor la pret de intrare, pret de vanzare si adaosul pe o anumita perioada?
Va multumesc frumos.
INCHIDERE 2014???
Re: INCHIDERE 2014???
puteti sa devalidati fiecare luna in urma pana luna care doriti. (ati scris ca ati inchis anul 2014 ?! sau e greseala ?)
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Pentru HerganieC
Este vorba de Saga PS unde este doar inchidere de an nu si de luna.
Pentru PoganA
Mergi la inchidere an si devalidezi anul 2013, dar pentru asta nu este nevoie ca sa vezi cele mentionate.
Daca vrei sa vezi o situatie de acest gen, mergi la "intrari" si filtrezi pe o anumita perioda dupa care in partea de sus ai un buton cu pictogram de buton denumit "tiparire situatie intrari marfuri" (ultimul dintre butoane) si vei obtine situatia dorita.
Este vorba de Saga PS unde este doar inchidere de an nu si de luna.
Pentru PoganA
Mergi la inchidere an si devalidezi anul 2013, dar pentru asta nu este nevoie ca sa vezi cele mentionate.
Daca vrei sa vezi o situatie de acest gen, mergi la "intrari" si filtrezi pe o anumita perioda dupa care in partea de sus ai un buton cu pictogram de buton denumit "tiparire situatie intrari marfuri" (ultimul dintre butoane) si vei obtine situatia dorita.
Butonul pt devalidare an 2013 nu este activ in SAGA PS????
Multumesc.
Multumesc.
Nu am cum sa devalidez nici 2013 nici 2014 .
Multumesc.
Multumesc.
La inchidere luna alegi decembrie 2014 si vezi daca iti este activa, daca nu atunci alegi decembrie 2013 (sau 2015).
Va multumesc frumos!