Buna ziua,
am o mica intrebare, am pfa in care fac prestari servicii si eliberez factura fara tva.
Daca eu am taiat o factura in luna decembrie 2013, si am incasat-o abia in luna februarie 2014, suma din factura trebuia sa o trec , ca venit pt 2013? sau o voi trece normal in 2014?
va multumesc anticipat pentru raspuns
facturi emise in 2013 si incasate in 2014 cum le raportez?
Re: facturi emise in 2013 si incasate in 2014 cum le raporte
in 2013 trebuia cuprinsa la baza impozabila pt stabilirea impozitului datorat
Cornel, e vorba de PFA. De ce în 2013? Parcă am convenit că la PFA venitul e venit atunci când se încasează. Adică în 2014 în acest caz.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
ioi..scuze ...m-am uitat la topic in care a scris..am vazut ca nu e PFA dar era scris in intrebare
Detalii, amanunte, argumente (strict pentru PS) :
Contabilitatea in partida simpla
Contabilitatea in partida simpla
@gramac
A fost postat la Diverse - Probleme contabile pentru că autorul a apreciat asta ca fiind o problemă contabilă nu una a SAGA PS probabil. Am mutat eu la PS subiectul. M-am gândit eu că nu ți-ai dat seama că era vorba de PFA. Inițial nici eu că am citit cam în diagonală fiind mai pe grabă.
A fost postat la Diverse - Probleme contabile pentru că autorul a apreciat asta ca fiind o problemă contabilă nu una a SAGA PS probabil. Am mutat eu la PS subiectul. M-am gândit eu că nu ți-ai dat seama că era vorba de PFA. Inițial nici eu că am citit cam în diagonală fiind mai pe grabă.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.