Imobilizari Saga PS
Imobilizari Saga PS
Stie cineva de ce cand introduc o factura cu un mijloc fix in Saga PS la Validare nu imi apare aceaa optiune de a introduce respectivul mijloc fix in ecranul Imobilizari ?
Mersi fain
Mersi fain
Re: Imobilizari Saga PS
pentru ca nu exista optiunea respective neavand conturi
nici nu am stiut ca aparea pana acuma. eu le introduceam la intrari apoi pe imobilizari, manual.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
ar putea exista , avand in vedere ca se selecteaza gestiunea Mijloace fixe si tipul Mijloc fix ...nu e nevoie de conturi zic eu
denumirea gestiunii si a tipului insemnand ce? niste litere unele dupa altele
daca exista 100 denumiri pentru gestiunea si tipul mijloc/mijloace fixe saga ar trebui sa ghiceasca ca reprezinta o imobilizare?
te credeam mai perspicace
daca exista 100 denumiri pentru gestiunea si tipul mijloc/mijloace fixe saga ar trebui sa ghiceasca ca reprezinta o imobilizare?
te credeam mai perspicace

ma rog , o solutie tot se putea gasi . ( de ex la tip 003 - achizitii imobilizari ) ..dar nu mai insist .
Tehnic sunt mai multe soluții. Însă în cazul imobilizărilor nu există implementarea recunoașterii lor automate de către program în acest moment.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Mersi fain , cristi 

deci,.. varianta care am zis, se introduc manual in imobilizari.
Oricum nu sunt foarte des imobilizari cumparate ca sa fie un impediment prea mare.
Oricum nu sunt foarte des imobilizari cumparate ca sa fie un impediment prea mare.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”