Buna seara
Va rog sa-mi spuneti daca e ok sa inregistrez cheltuielile cu materiale si cu prestarile de servicii aferente constructie pe Saga PS astfel:
Imi adaug la tipuri de operatii - 0010 - cheltuieli nedeductibile preluate in RJIP -
In momentul in care se face receptia constructiei pun valoarea de pe operatii 0010 pe 0003 Achizitii imobilizari si incep sa-i calculez amortizarea cu luna urmatoare
Credeti ca e ok?
Cu multumiri
Inregistrare chelt. cu constructia unei pensiuni in saga PS
-
Re: Inregistrare chelt. cu constructia unei pensiuni in saga
Puteți pune direct pe 0003, nu e neapărată nevoie să vă creați un tip nou.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
-
Dar constructia va dura mai mult timp, trebuie sa ii calculez amortizarea dupa darea in folosinta de aceea ma gandeam sa il bag pe un alt tip de operatii
O sa ma gandesc si la varianta sa il bag pe imobilizari si sa inregistrez in ecranul de imobilizari data de la care incepe amortizarea ca fiind luna urmatoare procesului verbal de receptie
Iti multumesc de sugestie
O sa ma gandesc si la varianta sa il bag pe imobilizari si sa inregistrez in ecranul de imobilizari data de la care incepe amortizarea ca fiind luna urmatoare procesului verbal de receptie
Iti multumesc de sugestie
Pe alt tip de operație în acest caz îl puteți opera strict pentru a avea o evidență exclusiv pentru achizițiile dedicate acelei imobilizări. Dar în rest nu e neapărată nevoie. Puteți ține o evidență extracontabilă a costurilor imobilizării respective.
În imobilizări, indiferent de tipul pe care operați - cel existent sau unul nou creat, o veți înregistra abia la recepția finală.
În imobilizări, indiferent de tipul pe care operați - cel existent sau unul nou creat, o veți înregistra abia la recepția finală.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.