0
-
- fagarasa176
Re: pretul de vanzare bagat la intocmire NIR+servicii xerox
1. Legal nu ai voie sa modifici pretul plus ca poate marfa este deja vanduta.
2. Dar de ce nu vinzi 1 serviciu la pretul total de x lei? Doar nu stii stoc la numarul de coli.
2. Dar de ce nu vinzi 1 serviciu la pretul total de x lei? Doar nu stii stoc la numarul de coli.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Scuze ca nu am fost mai clar la primul punct. Reiau:
1.Cumpar o marfa care o bag pe NIR.Ea a fost cumparata conform facturii cu pretul x care apare si pe NIR.Tot pe NIR am si optiunea de a pune pretul y cu care voi vinde marfa. Acesta va aparea reliefat si soldul de marfuri al raportului de gestiune atat in saga cat si in registrul de hartie ce il scriu zilnic pt control.
Intrebarea era daca eu pot mari sau micsora oricand pretul cu care vand un produs. Am facut-o prin devalidare si modificare pe nir dar si in baza de date cu articole,ca sa corespunda.E ceva ilegal aici?Ar trebui procedat altfel?
Daca eu modific pretul acesta va modifica si soldul din registrul de gestiune deci nu va mai corespunde cu cel de pe hartie.Cum sa procedez sa fie corect?
2.Asa fac doar ca pe bon apare doar suma nu si ce serviciu a fost facut.
Multumesc
1.Cumpar o marfa care o bag pe NIR.Ea a fost cumparata conform facturii cu pretul x care apare si pe NIR.Tot pe NIR am si optiunea de a pune pretul y cu care voi vinde marfa. Acesta va aparea reliefat si soldul de marfuri al raportului de gestiune atat in saga cat si in registrul de hartie ce il scriu zilnic pt control.
Intrebarea era daca eu pot mari sau micsora oricand pretul cu care vand un produs. Am facut-o prin devalidare si modificare pe nir dar si in baza de date cu articole,ca sa corespunda.E ceva ilegal aici?Ar trebui procedat altfel?
Daca eu modific pretul acesta va modifica si soldul din registrul de gestiune deci nu va mai corespunde cu cel de pe hartie.Cum sa procedez sa fie corect?
2.Asa fac doar ca pe bon apare doar suma nu si ce serviciu a fost facut.
Multumesc
- fagarasa176
Stai putin ca am o nelamurire...vorbin de SAGA PS sau SAGA C ?
-
da desigurfagarasa176 scrie:Stai putin ca am o nelamurire...vorbin de SAGA PS sau SAGA C ?
- fagarasa176
Da desigur ce?
Nu ma'ti lamurit ce program folositi
Nu ma'ti lamurit ce program folositi
Cum nu, da desigur că nu da 

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.