Actualizare Saga PS
Actualizare Saga PS
Buna ziua,
am primit pe mail mesajul pentru actualizare, dar cand incerc sa descarc programul cu versiunea noua, calculatorul nu-mi permite. Il blocheaza si-mi spune ca e fisier corupt care constitue un factor de risc pentru calculator! Ce sa fac sa pot actualiza programul? Multumesc!
am primit pe mail mesajul pentru actualizare, dar cand incerc sa descarc programul cu versiunea noua, calculatorul nu-mi permite. Il blocheaza si-mi spune ca e fisier corupt care constitue un factor de risc pentru calculator! Ce sa fac sa pot actualiza programul? Multumesc!
Re: Actualizare Saga PS
Schimbă antivirusul.
@rusu
dati ignore si descarcati mai departe.
daca nui poti, intra cu firefox pe site Saga si descarca tot programul de acolo, la fel, dai -ignore la avertisment si apoi instalezi programul normal.
dati ignore si descarcati mai departe.
daca nui poti, intra cu firefox pe site Saga si descarca tot programul de acolo, la fel, dai -ignore la avertisment si apoi instalezi programul normal.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
Va rog spuneti-mi din ce cauza imi apare mesajul ---Cannot update the cursor REGISTRU , since it is read-only 111---Si cind fac sa dispara mesajul ma scoate si din program.Va multumesc.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
-
Daca intr-o luna primim 3 actualizari este suficient sa o instalam pe ultima sau trebuiesc toate trei?
Multumesc
Multumesc
- fagarasa176
Ultima actualizare cuprinde si updaturile precedente
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Va rog ajutati ma,
In Saga PS unde introduc contoarele de apa(indexurile) de la apartamente?
Va multumesc,
In Saga PS unde introduc contoarele de apa(indexurile) de la apartamente?
Va multumesc,
Ai activat "modulul pentru evidenta asociatilor de locatari" de la "cofigurare societati" -> "setari diverse"?
De altfel, ce treaba are intrebarea cu subiectul topicului?
De altfel, ce treaba are intrebarea cu subiectul topicului?