Bonuri de combustibil
Bonuri de combustibil
Buna seara ! O intrbare va rog daca ma puteti ajuta: bonurile de motorina cum le adaug la intrare, mai exact in categoria tip ? Ele au CUI meu trecute! Cum e corect -bon de casa cu cod fiscal ,acolo se incadreaza? E bine ?
Re: Bonuri de combustibil
da tip C
Bonurile de combustibil trecute pe tip "C" trebuie sau nu sa fie preluate in D394? Multumesc !
da , dar doar valoric la cartusul I pct 1.5
Cum inregistrezi plata bonurile de combustibil daca sunt nedeductibile 50%. Nu se fac foi de parcurs. Se fac 2 plati?
- fagarasa176
Vezi ca faci confuzie intre cheltuieli si plati
Cheltuiala este nedeductibila 50%, plata e plata si atat
Cheltuiala este nedeductibila 50%, plata e plata si atat
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
In cazul contabilitatii in partida simpla la o II plata inseamna cheltuiala.
Asta pentru ca nu lucrezi cu INTRARI (pe care le poti declara 50% nedeductibile) si apoi PLATI.
Programul stie sa calculeze corect, daca introduci datele corect.
Programul stie sa calculeze corect, daca introduci datele corect.
Tocmai ca lucrez cu INTRARI..si daca pun N50 adica jumate deductibil imi pune pe nedeductil doar jumate din valoarea TVA-ului. Ce se intampla cu jumate din baza de impozitare care este de asemenea nedeductibila? Ex: Am bon combustibil de 118.24 lei din care tva 19.71. Daca ma uit la inchidere an, cheltuieli deductibile imi pare ca deductibila valoarea de 108.38, iar 9.85 nedeductibil. Deci unde e rationamelul?? Sau cum se intampla practic? Stie cineva sa imi spuna?
Atunci nu stiu, mie nu mi se intimpla asa.
Il introduc la 01 Operatii deductibile integral, iar la deductibilitate dau 50%, iar calculele sunt corecte.
Il introduc la 01 Operatii deductibile integral, iar la deductibilitate dau 50%, iar calculele sunt corecte.