Sunt in primul an in care doresc sa utilizez SAGA PS pentru evidenta contabila si am cateva nelamuriri:
-cum se introduc stocurile de materiale existente la data de 31.12.2017?
-cum se evidentiaza in Jurnalul de incasari si plati: subventiile, incasarea CM de la CNAS, retragerile de numerar?
-cum se introduce soldul in numerar existent in casa la inceputul anului?
Solicitare informatii utilizare SAGA PS
Re: Solicitare informatii utilizare SAGA PS
Bine ai venit pe forum!
1. "administrare" -> "configurare societati" -> "preluare stocuri initiale"
2. http://www.sagasoftware.ro/?p=1310
3. sold de casa la SAGA PS?
1. "administrare" -> "configurare societati" -> "preluare stocuri initiale"
2. http://www.sagasoftware.ro/?p=1310
3. sold de casa la SAGA PS?
Buna ziua!
Doresc sa aflu cum se poate face sa aplic la fereastra de gestiune forma ”global valorica” si nu pe cea care o pune programul ”cantitativ valorica”, pentru ca vreau sa o modific si nu pot. Multumesc!
Doresc sa aflu cum se poate face sa aplic la fereastra de gestiune forma ”global valorica” si nu pe cea care o pune programul ”cantitativ valorica”, pentru ca vreau sa o modific si nu pot. Multumesc!
"administrare" -> "configurare societati" -> "setari diverse" -> pui bifa la "dezactiveaza ecranele de stocuri pentru aceasta firma"
Buna ,
si daca ai 2 gestiuni cum se procedeaza ? am introdus initial pe cantitativ valorica si doresc sa trec pe global valoric? cum procedez concret sa scot si Raportul de Gestiune pe gestiuni distincte?
multumesc,
Lavinia
si daca ai 2 gestiuni cum se procedeaza ? am introdus initial pe cantitativ valorica si doresc sa trec pe global valoric? cum procedez concret sa scot si Raportul de Gestiune pe gestiuni distincte?
multumesc,
Lavinia
O problema ajunge daca postezi intr-un signur loc. 
-
filoten538
Sunt in primul an de utilizare al programului SAGA PS pentru un pfa OPTICA MEDICALA, am optat pentru gestiunea global valorica, am introdus soldul initial pentru raportul de gestiune.
Nu stiu cum sa introduc valoarea stocului de marfa pe categorii de TVA 11% (scutit de TVA cf. art. 294 alin. (5), lit. c din CF, adica TVA0%) si TVA21%. Am tot cautat pe forum si net dar nu am gasit ceva explicit. Va multumesc pentru ajutor.
Nu stiu cum sa introduc valoarea stocului de marfa pe categorii de TVA 11% (scutit de TVA cf. art. 294 alin. (5), lit. c din CF, adica TVA0%) si TVA21%. Am tot cautat pe forum si net dar nu am gasit ceva explicit. Va multumesc pentru ajutor.
Cu un aviz, în intrări, pe un furnizor fictiv. De tip "INIȚIALIZARE STOC".
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.