PFA IN SISTEM REAL NEPLATITOR DE TVA, INREGISTRARE INTRARI DE LA FURNIZORI PLATITORI DE TVA
PFA IN SISTEM REAL NEPLATITOR DE TVA, INREGISTRARE INTRARI DE LA FURNIZORI PLATITORI DE TVA
Buna! Un pic de ajutor, va rog! Sunt un PFA neplatitor de TVA (magazin online) incepator si inregistrez in SAGA PS facturi de la furnizori de marfuri platitori de TVA. Pana acum am inregistrat la intrarile de marfuri si cota de TVA. Observ ca in registrul de evidenta fiscala la cheltuieli deductibile imi preia intraga valoare a facturii si este ok. Insa la iesiri la adaos nu imi pun la calcul si tva-ul pe care l-am platit pentru marfa respectiva, asadar adaosul iese mai mare. Cum este corect sa procedez in aceasta situatie? Este ok ce am facut eu sau este cazul ca la pret unitar sa trec valoarea cu tot cu tva si la cota tva 0? Imi cer scuze daca se repeta subiectul, insa am tot cautat informatiile acestea
si nu le gasesc.

Re: PFA IN SISTEM REAL NEPLATITOR DE TVA, INREGISTRARE INTRARI DE LA FURNIZORI PLATITORI DE TVA
Include tva în preț. Nu poți avea tva separat.
Re: PFA IN SISTEM REAL NEPLATITOR DE TVA, INREGISTRARE INTRARI DE LA FURNIZORI PLATITORI DE TVA
Nu stiu cum sa incep evidenta unui cabinet medical .Unde introduc in meniu facturi emise, chitante, si la fel documente de cheltuieli Multumesc