Bună ziua,
am derulat actualizarea programului saga PS, însă nu s-a preluat automat codul de activare.
Am urmat apoi instrucțiunile de a mă conecta pe site ul sagasoft.ro și să introduc codul de identifcare dat de program după rularea actualizării, însă nu știu unde anume să introduc acest cod, care este calea?
Mulțumesc.
finalizare actualizare program saga PS
-
Re: finalizare actualizare program saga PS
Am aceeasi situatie si pe Saga C acum la actualizare .
Nu sunteti singurul.
Nu sperati ca in 15 minute sa rezolvati ceva... din pacate.
Nu sunteti singurul.
Nu sperati ca in 15 minute sa rezolvati ceva... din pacate.
Re: finalizare actualizare program saga PS
pentur @lunguc
intri in contul de la Saga pe licentele tale. apare ca in imaginea de mai jos

daca codul identificare din SAGA de la tine, nu e cel de pe site la tine (ca in imagine) apesi buton anuleaza, vei putea completa noul cod de identificare din programul SAGA acolo pe site apesi butonul salvare.. si iti da alt cod de activare care il comletezi in programul SAGA.
Succes.
intri in contul de la Saga pe licentele tale. apare ca in imaginea de mai jos

daca codul identificare din SAGA de la tine, nu e cel de pe site la tine (ca in imagine) apesi buton anuleaza, vei putea completa noul cod de identificare din programul SAGA acolo pe site apesi butonul salvare.. si iti da alt cod de activare care il comletezi in programul SAGA.
Succes.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”