Nu se preiau incasarile si platile in Registrul de incasari si plati
-
Nu se preiau incasarile si platile in Registrul de incasari si plati
Buna ziua! Am intampinat o problema noua, in saga ps, dupa ceva ani de utilizare. Am inceput sa introduc facturile (si achizitii si emise) si rapoartele Z, in ecranele de iesiri si intrari, le incasez, le platesc, prin casa sau banca. Cum fac de obicei. Am vrut sa vad cum arata , la un moment dat registrul de incasari si plati si am avut surpriza neplacuta sa constat ca nu se preia nimic. E vorba de o IF, firma noua creata. Cu pfa-urile vechi nu am aceasta problema. Iar la firma noua nu am facut nimic diferit fata de pana acum. Spuneti-mi, va rog, ce ar putea fi? Saga e actualizat la zi. Si mutarea pe client server e facuta. Multumesc.
Re: Nu se preiau incasarile si platile in Registrul de incasari si plati
Verificați tipurile de operații. Aparent tipul folosit este setat să nu fie preluat în RJIP.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Si eu intampin aceiasi problema. nu se preiau in Registru I-P incasarile introduse in ecranul Iesiri , si nici in Registru de casa . Am verificat la Tipuri Operatii si totul este setat corect.
Ce alta eroare ar putea fi ? Eroarea s-a produs dupa ultima actualizare.
lucrez cu preluare din Tigris. Am banuiala ca acolo este problema.
Ce alta eroare ar putea fi ? Eroarea s-a produs dupa ultima actualizare.
lucrez cu preluare din Tigris. Am banuiala ca acolo este problema.
-
E setat corect la tipul de operatii. Iar eu nu lucrez cu Tigris. Si da, am facut si eu actualizare. Dar la datele vechi, se vede totusi Registrul de I si P corect.
Eu zic să trimiteți o salvare a bazei de date la SAGA indicând problema. Eu nu am această problemă pe propriul meu cabinet unde am evidența în PS. La mine încasările se văd în RJIP și plățile.
Buna, am o problema legata de situatia furnizori, solduri, desi stiu exact unde ar trebui sa existe sold, in situatie furnizori imi apar solduri negative, desi nu i cazul, daca listez situatie furnizori la o distanta de 1 min, imi apar alte solduri. Am verificat solduri anterioare, nu acolo e problema, sunt corecte. Folosesc Saga PS de cativa ani buni, nu mi s a intamplat. In plus cand listez situatii nu mi apar operatiunile cronologic ci dezordonat. Iertare de "poveste", dar nustiu cum sa mai procedez.
Trimiteți mail cu baza de date la SAGA.
Este posibil să fie ceva dereglat și cel mai probabil veți primi o comandă pe care o veți copia în pagina avansat.
Este posibil să fie ceva dereglat și cel mai probabil veți primi o comandă pe care o veți copia în pagina avansat.
Actualizati programul si merge