Generare si transmitere E-Facturi
Generare si transmitere E-Facturi
Buna ziua. Pentru un PFA , introduc rapoartele Z primite de la casa de marcat , pe un client fictiv "clienti casa" , pe iesiri. Aceste rapoarte Z apar in generare si transmitere E-Facturi. Intrebarea mea este daca aceste inregistrari se transmit catre SPV , sau trebuie transmis altceva , conform modificarilor de la inceputul anului 2025. Va multumesc.
- Fişiere ataşate
-
- Saga PS.png (52.3 KiB) Vizualizat de 7615 ori
-
Re: Generare si transmitere E-Facturi
Le aveti inregistrate pe tip factura. Inregistrati pe tip bon de casa daca vreti sa nu va mai apara acolo
Multumesc tare mult.
Buna ziua,
Am si eu o problema, mi se incarca facturile externe emise in e-factura de transmis si nu stiu de ce.
Aveti o idee ce trebuie sa fac?
Multumesc frumos!
Am si eu o problema, mi se incarca facturile externe emise in e-factura de transmis si nu stiu de ce.
Aveti o idee ce trebuie sa fac?
Multumesc frumos!
Pentru că sunt clienții creați cu țară "România".
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Nu sunt creati cu tara Romania, transmitem de mult si toti clienti sunt arondati tarilor lor, pentru ca generam si declaratia 390.
As vrea sa va pun o poza exemplificatoare dar nu am reusit.
As vrea sa va pun o poza exemplificatoare dar nu am reusit.
- balazse246
Ca si prim pas, actualizeaza programul.
Totusi cred ca este asa cum zice tomac, nu prea exista alta optiune. Pe langa faptul ca ai verificat CIF-ul, verifca si tara. Incearca optiunea de verifica toti clientii si vezi ce se intampla.
Totusi cred ca este asa cum zice tomac, nu prea exista alta optiune. Pe langa faptul ca ai verificat CIF-ul, verifca si tara. Incearca optiunea de verifica toti clientii si vezi ce se intampla.
-
Buna seara
M-am lovit de urmatoarea problema: emit facturile catre clienti din alt program,de acolo le si transmint in SPV. In Saga le iau prin preluare,import e-facturi emise.
Facturile,nu stiu cum,au fost transmise din nou in SPV din Saga. Facturile au toate datele identice.In SPV apar acum de 2 ori.
Daca facturile erau preluate din SPV (facturi emise) de ce am fost lasat sa le trimit din nou in Saga ?
ce fac mai departe ? (tinand cont ca am primit notificare de conformare RO e-TVA)
M-am lovit de urmatoarea problema: emit facturile catre clienti din alt program,de acolo le si transmint in SPV. In Saga le iau prin preluare,import e-facturi emise.
Facturile,nu stiu cum,au fost transmise din nou in SPV din Saga. Facturile au toate datele identice.In SPV apar acum de 2 ori.
Daca facturile erau preluate din SPV (facturi emise) de ce am fost lasat sa le trimit din nou in Saga ?
ce fac mai departe ? (tinand cont ca am primit notificare de conformare RO e-TVA)
- balazse246
Programul nu are de unde sa stie tu ce faci, precum daca tu stii ca deja au fost transmise, atunci la transmitere nu alegi sa fie transmise, ci anulezi transmiterea.
Referitor la ce sa faci poate un alt coleg iti va putea oferii un raspuns clar (dar poate ar fi fost mai bine sa si mentionezi ce scrie exact in acea notificare de RO e-TVA).
Referitor la ce sa faci poate un alt coleg iti va putea oferii un raspuns clar (dar poate ar fi fost mai bine sa si mentionezi ce scrie exact in acea notificare de RO e-TVA).