Problemă situație stocuri
-
Problemă situație stocuri
Bună ziua! Am o problemă în situație stocuri deoarece produsele finite îmi apar o dată ca fiind produse finite și o dată ca fiind materie primă, aveți idee cum pot rezolva problema astfel încât să nu mai apară și ca materie primă ci doar ca produs finit? Mulțumesc
- balazse246
Re: Problemă situație stocuri
Poti fi mult mai explicit?
Mataria prima, precis ajunge pe stocuri, deoarece le faci receptie prin meniul "intrari".
Produsel finite, precesi ajunge pe stocuri, deoarece le-ai produs prin meniul "productie".
Verifica, daca nu cumva ai uitat ca in cadrul procesului de productie sa dai in consum materia prima.
Mataria prima, precis ajunge pe stocuri, deoarece le faci receptie prin meniul "intrari".
Produsel finite, precesi ajunge pe stocuri, deoarece le-ai produs prin meniul "productie".
Verifica, daca nu cumva ai uitat ca in cadrul procesului de productie sa dai in consum materia prima.
-
Nu știu cum să fiu mai explicit de atât
)
Efectiv nu știu cum s-a ajuns ca produsul meu finit să ajungă să apară în situație stocuri ca fiind și materie primă, adică apare o dată :
Produse finite - covrigi (un sold)
Materie primă - covrigi (alt sold)

Efectiv nu știu cum s-a ajuns ca produsul meu finit să ajungă să apară în situație stocuri ca fiind și materie primă, adică apare o dată :
Produse finite - covrigi (un sold)
Materie primă - covrigi (alt sold)
- balazse246
Verifica codul de articol, precum ai doua coduri, una pentru fiecare.
Ma gandesc ca vinzi covrigi pe care le primesti deje prefabricat si doar le pui la cuptor la prajit.
La articolul unde este materie prima, la denumire pune un carcater sau text prin care diferentiezi fata de produsul finit (ex: "covrig (MP)" sau "covrig_").
De altfel, daca tu nu stii ce inregistrari ai facut, cum ai vrea sa stim noi?
Verifica fisa articolului sa vezi de unde a aparut pe stoc fiecare articol in parte.
Ma gandesc ca vinzi covrigi pe care le primesti deje prefabricat si doar le pui la cuptor la prajit.
La articolul unde este materie prima, la denumire pune un carcater sau text prin care diferentiezi fata de produsul finit (ex: "covrig (MP)" sau "covrig_").
De altfel, daca tu nu stii ce inregistrari ai facut, cum ai vrea sa stim noi?
Verifica fisa articolului sa vezi de unde a aparut pe stoc fiecare articol in parte.
Pentru că cineva așa l-a încărcat. cu siguranță nu a făcut asta programul în mod automat. Aveți fișa articolului la dispoziție.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.