Raport de gestiune
-
Raport de gestiune
Buna seara! Am o nelamurire. Am un II si cand scot raportul de gestiune nu imi apar si incasarile din banca, la iesiri. De ex. am emis o factura in 23.01.2025 de 650 lei, am trecut-o incasata prin banca-lei, dar in raportul de gestiune nu imi apare acesta incasare. Ma puteti ajuta? Multumesc anticipat!
- balazse246
Re: Raport de gestiune
Cred ca faci confuzie, intre raport de gestiune si RJIP (registrul jurnal de incasari si plati).
In prima o sa iti apara factura de achizitie/vanzare (daca este cazul), in a doua incasarile/platile (daca este cazul).
Daca incasarile nu iti apare in RJIP atunci verifica ce tip de operatiune apare (de obicei preia cel trecut la "iesiri").
In prima o sa iti apara factura de achizitie/vanzare (daca este cazul), in a doua incasarile/platile (daca este cazul).
Daca incasarile nu iti apare in RJIP atunci verifica ce tip de operatiune apare (de obicei preia cel trecut la "iesiri").
-
Buna seara! Aveam multe facturi emise pe tip nedefinit, fara sa trec marfa si acum am vazut ca nu imi scadea gestiunea, pentru ca nu stia de unde sa le descarce. Mai pot face ceva?
- balazse246
Devalidezi facturile, fara sa stergi platile -> alegi "marfa" -> salvezi si validezi.