Buna ziua,
Astazi am primit POS-ul si am facut prima incasare cu el.
POS-ul nu este legat la MarketLine, casa de marcat este conectata la computer si scot bonul direct din marketline.
Cand am emis bonul, in loc de NUMERAR am ales CARD.
Pe bonul fiscal a iesit TICHETE MASA. Cum schimb aceasta situatie?
La ANAF se va transmite TICHETE DE MASA? Sau nu se transmite nimic?
Ca driver folosesc Fisco, daca are importanta.
plata cu card, pe bon apare tichete masa
- balazse246
Re: plata cu card, pe bon apare tichete masa
Mergi la "administrare" -> "configurare program" -> "casa de marcat" si vezi cei indice iti apare la modalitati de plata pentru Card.
In mod normal apare 2, acum verifica ca in casa de marcat ce trebuie setat pentru POS.
Daca este asa cum zici, atunci pentru 0 este setat numerar, pentru 1 este setat POS, iar pentru 2 este setat tichete.
Poti incerca sa modifici direct in MarketLine si sa faci o noua vanzare (de test) si vezi ce iti iese.
PS. In mod normal cand te-ai apucat de utilizare MarketLine, trebuia sa verifici setarile casei de marcat si sa configurezi ca atare MrketLine.
In mod normal apare 2, acum verifica ca in casa de marcat ce trebuie setat pentru POS.
Daca este asa cum zici, atunci pentru 0 este setat numerar, pentru 1 este setat POS, iar pentru 2 este setat tichete.
Poti incerca sa modifici direct in MarketLine si sa faci o noua vanzare (de test) si vezi ce iti iese.
PS. In mod normal cand te-ai apucat de utilizare MarketLine, trebuia sa verifici setarile casei de marcat si sa configurezi ca atare MrketLine.
Intr-adevar, la CARD era 3, iar in cartea tehnica a lui Datecs DP05 3 este pentru TICHETE MASA.
Am modificat valorile.
La NUMERAR era 0 si iesea corect pe bon, chiar daca in cartea tehnica a lui Datecs DP05 numaratoarea incepe de la 1 care este NUMERAR. 0 nu exista in carea tehnica.
Acum intrebarea este daca trebuie sa anulez bonul si sa il scot corect, sau il rezolva contabila din contabilitate?
Am modificat valorile.
La NUMERAR era 0 si iesea corect pe bon, chiar daca in cartea tehnica a lui Datecs DP05 numaratoarea incepe de la 1 care este NUMERAR. 0 nu exista in carea tehnica.
Acum intrebarea este daca trebuie sa anulez bonul si sa il scot corect, sau il rezolva contabila din contabilitate?
- balazse246
Fa un proces verbal, care sa il atasezii la raportul Z, atentionezi contabila si va rezolva.
Multumesc!balazse246 scrie: ↑Lun Iul 28, 2025 9:52 pm Fa un proces verbal, care sa il atasezii la raportul Z, atentionezi contabila si va rezolva.
Pentru casa de marcat Datecs DP05, pana acum am detectat urmatoarele la Indici modalitati plata:
0 - NUMERAR
1 - CARD
2 - CREDIT
3 - BONURI (TICHETE DE MASA)
Voi reveni cu update daca mai detectez ceva.
0 - NUMERAR
1 - CARD
2 - CREDIT
3 - BONURI (TICHETE DE MASA)
Voi reveni cu update daca mai detectez ceva.