Buna ziua,
Am o problema de care ma bat de mai bine de un an: anumite articole din Saga dispar la un moment dat de pe Publine, pt useri non-admin. Se intampla ocazional (in ultimele saptamani mai mult decat inainte) si nu am reusit sa depistez problema. Singura solutie e sa creez un articol nou, cu exact aceleasi proprietati, dar asta nu garanteaza ca articolul nu va disparea la un moment dat. (Plus ca am unele situatii unde am acelasi articol in Saga de 3-4 ori).
Mentionez ca articolele nu sunt blocate din Saga, au gestiunea corecta aplicata si o grupa care este vizibila la toti userii. Dar dintr-un motiv necunoscut, dupa o anumita perioada de timp, articolul dispare din Puline pt non-admini.
A mai intalnit cineva aceasta problema? Daca da, care ar fi solutia?
Multumesc anticipat!
Publine - Articole dispar pentru useri non-admin
-
valeand608
- balazse246
Re: Publine - Articole dispar pentru useri non-admin
Din curiozitate, ce versiune a programului utilizezi? Cumva 1458?
Daca da, ai trimis e-mail echipei Saga?
Nu cumva ai stoc zero pe gestiunea in cauza, si din acea cauza nu il poti selecta?
Daca da, ai trimis e-mail echipei Saga?
Nu cumva ai stoc zero pe gestiunea in cauza, si din acea cauza nu il poti selecta?
-
valeand608
Intr-adevar versiunea era una mai veche (1401). Am actualizat-o, dar problema mai apare din cand in cand.
Am trimis un e-mail la Saga in trecut si mi-au spus sa ma folosesc de acest link: https://manual.sagasoft.ro/sagac/topic-36-transferuri.html ("Aveti un link pentru ecranul de Transfer intre gestiuni din programul Saga.").
Desi sincer nu inteleg cum ar putea rezolva prolema, sa nu mai dispara articolele respective. (eventual ar fi solutie sa transfer gestiunea de pe articolul disparut, pe unul nou creat, care e vizibil)
Cat despre sugestia cu zero stoc pe gestiunea in cauza: nu era cazul la produsele afectate. M-am gandit ca poate o materie prima ar fi fost negativa si asta afecta produsul finit (e.g. stoc negativ la mozzarella pentru Pizza Quattro Formaggi), dar nici aici nu era cazul...
Multumesc pentru raspunsul anterior. Daca mai are care sugestii sau au dat de aceasta problema, va rog sa nu ezitati sa postati
Am trimis un e-mail la Saga in trecut si mi-au spus sa ma folosesc de acest link: https://manual.sagasoft.ro/sagac/topic-36-transferuri.html ("Aveti un link pentru ecranul de Transfer intre gestiuni din programul Saga.").
Desi sincer nu inteleg cum ar putea rezolva prolema, sa nu mai dispara articolele respective. (eventual ar fi solutie sa transfer gestiunea de pe articolul disparut, pe unul nou creat, care e vizibil)
Cat despre sugestia cu zero stoc pe gestiunea in cauza: nu era cazul la produsele afectate. M-am gandit ca poate o materie prima ar fi fost negativa si asta afecta produsul finit (e.g. stoc negativ la mozzarella pentru Pizza Quattro Formaggi), dar nici aici nu era cazul...
Multumesc pentru raspunsul anterior. Daca mai are care sugestii sau au dat de aceasta problema, va rog sa nu ezitati sa postati
Buna seara. Problema este de la faptul ca articolele respective au fost validate la Iesiri in Saga pe mai multe gestiuni si probabil utilizatorii nu au acces la gestiunea respectiva.
Verificati iesirile in saga pe o perioada mai indelungata pe acele articole . Incercati, de asemenea sa debifati In Publine-Administrare-Configurare program-Vanzare - Foloseste gestiunea aleasa la nivel de grupa. Desi daca folositi mai multe imprimante, gen, BAR, BUCATARIE, este foarte importanta acea bifa si trebuie sa remediati problema din Iesiri Saga.
Verificati iesirile in saga pe o perioada mai indelungata pe acele articole . Incercati, de asemenea sa debifati In Publine-Administrare-Configurare program-Vanzare - Foloseste gestiunea aleasa la nivel de grupa. Desi daca folositi mai multe imprimante, gen, BAR, BUCATARIE, este foarte importanta acea bifa si trebuie sa remediati problema din Iesiri Saga.