Buna ziua.
Am doua puncte de vanzare in care am implementat marketline, totul ok.
De sambata seara, 04.04.2026, la finalul zilei, doar la un punct de vanzare (cu toate ca la celalalt programul de lucru s-a incheiat la ora 14) am intampinat urmatoarea problema:
- nu se mai pot transmite datele (vanzarile) catre saga. Apare mesaj de eroare "Alegeti clientul implicit pentru facturare din ecranul Administrare/Configurare program, pagina "transfer date"".
Intr-adevar, nu mai este setat acolo clientul, insa nici nu il pot seta - nu se pastreaza salvarea....
Am incercat tot felul de solutii (cautare actualziare program, restart, sincronizare, etc).
Am scris la saga, de ieri dimineata pana acum nu a raspuns nimeni.
Multumesc.
Transfer date in saga
- balazse246
Re: Transfer date in saga
Ma gandesc ca discutam despre MartketLine, deoarece nu ai mentionat acest lucru.
Acum intrebarea este, daca lucrezi pe varianta client-server sau web, nici acest lucru nu ai mentionat.
Sa presupunem ca lucrezi in MarketLine si lucrezi pe varianta client-server.
Mergi la "administrare" -> "configurare program" -> "transfer date" -> la "client implicit" selectezi clientul (cu cont analitic 4111.xxxxx) pentru care vei utiliza vanzarile prin casa de marcat (au asa propune ca pentru fiecare casa de marcat sa creezi un client separat) -> apesi pe "salvez".
Vrei sa zici ca nici dupa utilizarea butonului "salvez" nu s-a pastrat clientul dorit?
Verifica sa ai ultima versiune "2.0.0.1914" pentru MarketLine si 3.0.602 pentru SAGA C (preferabil aici pot rula si o actualizare).
Acum intrebarea este, daca lucrezi pe varianta client-server sau web, nici acest lucru nu ai mentionat.
Sa presupunem ca lucrezi in MarketLine si lucrezi pe varianta client-server.
Mergi la "administrare" -> "configurare program" -> "transfer date" -> la "client implicit" selectezi clientul (cu cont analitic 4111.xxxxx) pentru care vei utiliza vanzarile prin casa de marcat (au asa propune ca pentru fiecare casa de marcat sa creezi un client separat) -> apesi pe "salvez".
Vrei sa zici ca nici dupa utilizarea butonului "salvez" nu s-a pastrat clientul dorit?
Verifica sa ai ultima versiune "2.0.0.1914" pentru MarketLine si 3.0.602 pentru SAGA C (preferabil aici pot rula si o actualizare).