Probleme cu scanerul in marketline

Chestiuni specifice extensiilor PubLine si MarketLine
timoftea710127

Probleme cu scanerul in marketline

#1 Mesaj de timoftea710127 »

de o saptamana scanerul imi face probleme.se blocheaza si nu mai vrea sa scaneze.dupa ce ii scot cablurile si le pun inapoi functioneaza o perioada scurta dupa care ,aceeasi problema. am schimbat scanerul si tot la fel face.a mai intampinat cineva problema asta, si daca da cum a rezolvat-o?

chirigiui509

Re: Probleme cu scanerul in marketline

#2 Mesaj de chirigiui509 »

Din explicația dumneavoastră, cel mai probabil este vorba despre o problemă de driver: încercați să faceți un update.
Dacă aveți nevoie de îndrumare specifică reveniți pentru detalii.
Succes!

tomac

#3 Mesaj de tomac »

Este posibil să fie o problemă a portului USB. Mutați cablurile în alt port USB al calculatorului și testați. Poate nu fac contact bine sau slăbește în timp.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

timoftea710127

#4 Mesaj de timoftea710127 »

programul este actualizat la zi, iar cu portul usb este deja la al 3 lea schimbat. Problema e aceeasi, un tehnician ar fi spus ca e vorba de un update de la microsoft si a dat peste cap programul, dar inca nu a gasit unde este problema...

tomac

#5 Mesaj de tomac »

Încercați cu un alt scaner. Dacă Windows recunoaște acel scaner acesta poate fi utilizat apoi în orice alt program.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

ciucam544

#6 Mesaj de ciucam544 »

Ce inseamna "a dat peste cap programul"? Ce windows folositi ? Scaner, adica cititor coduri de bare ? O mare probabilitate este schimbarea politicii windows la structura de drivere (cel mai probabil aplicate de noile actualizari).
O solutie ar fi sa reveniti la o varianta mai veche de windows, daca celelalte incercari de a rezolva problema au esuat (adica schimbarea cablurilor, porturilor usb si a scanerului). Eventual lasati un nr. whatsapp in mesaj privat si incerc sa va ajut.
Scanerul care "face figuri", l-ati incercat si in alt calculator ? Acolo face la fel ?

guiuh6

#7 Mesaj de guiuh6 »

Buna ziua, doresc sa trec de la gestiunea global valorica, la gestiunea cantitativ-valorica si nu stiu deunde sa incep . Exista tutoriale in acest sens ? Sau sunt persoane care se ocupa cu implementarea programului ? Acum avem receptiile in saga dar nu descarcam marfa vanduta si sa tinem stocul la fiecare produs. Multumesc !

chirigiui509

#8 Mesaj de chirigiui509 »

Încercați aici https://www.sagasoft.ro/tutoriale-video.php/Kha-RfeKl-8/transferul-din-gestiune-global-valorica-in-gestiune-cantitativ-valorica-in-saga-c&search=cantit de exemplu
și continuați prin a deschide un post nou pe forum, pentru a nu încurca subiectele.
Succes!!

Scrie răspuns