Acceptare vouchere SGR

Chestiuni specifice extensiilor PubLine si MarketLine
laszlocs

Acceptare vouchere SGR

#1 Mesaj de laszlocs »

Buna ziua
Intr-o comunitate s-a achizitionat cateva aparate SGR, prin efortul comun a mai multor comercianti. Masinile elibereaza vouchere. Am sansa ca MarketLine sa recunoasca , sa identifice si sa valorifice aceste vouchere ?

chirigiui509

Re: Acceptare vouchere SGR

#2 Mesaj de chirigiui509 »

Aveți posibilitatea de a "valorifica" aceste vouchere prin intermediul MarketLine (până la un anumit nivel de analiză și interpretare):
- în cazul achizițiilor de mărfuri pentru care clienții dumneavoastră achită cu VOUCHER SGR, vă definiți și această metodă de plată și restul ar trebui să fie simplu;
- în cazul în care clienții dumneavoastră solicită contravaloarea VOUCHER-ului SGR, priviți operațiunea ca pe o RESTITUIRE (operațiune cu semn -) în spatele căreia mapați un articol nestocat căruia îi atribuiți un TIP respectiv un set de instrucțiuni specifice.
Problema s-ar pune atunci când "comunitatea" s-ar întreba cum trebuie să repartizeze încasările de la RETURO iar aici lucrurile se complică puțin. În funcție de informațiile cuprinse pe VOUCHER-ul SGR (coduri de bare, coduri QR) și problema "realocării" s-ar putea rezolva (mă gândesc la dezvoltarea unei platforme comune la care să adere membrii comunității).
Subiectul este interesant și soluții tehnice există.

Succes! ...și felicitări comunității, nu știu câte astfel de cazuri mai sunt.

Scrie răspuns