Avem o problema, si in ciuda repetatelor mesaje pe chat si pe mail, nu am primit pana acum nici un raspuns de mai bine de 2 saptamani.
Avem mai multe probleme cu PubLine si nu avem solutii...
In primul rand, conform pozei atasate, nu apare pe factura denumire furnizor si nici regcom.
Am atasat in poza a doua si un screenshot cu setarea de la configurare.
Ce ne sfatuiti sa facem?
Am urmat toti pasii care ni i-a recomandat robotelul de pe chatul saga
pași:
am urcat pozele pe imgur:Asigurați-vă că în ecranul „Configurare societăți” din SAGA sunt completate corect toate datele firmei, în special câmpul „Denumire” și nu doar Registrul Comerțului. Datele din această secțiune sunt preluate automat în rapoarte și facturi.
Setări în PubLine – Configurare rapoarte: În „Administrare” → „Configurare rapoarte” → „Factura personalizată”, verificați dacă în șablonul de factură câmpul destinat denumirii furnizorului este corect mapat. Dacă șablonul folosește un câmp greșit (ex. Registrul Comerțului în loc de Denumire), modificați-l pentru a prelua corect denumirea firmei.
Resincronizare date: După ce ați făcut modificările, efectuați o resincronizare completă între PubLine și SAGA pentru a vă asigura că datele actualizate sunt preluate corect.
Verificare actualizări: Asigurați-vă că aveți ultima versiune atât pentru SAGA, cât și pentru PubLine, deoarece unele corecții legate de rapoarte pot fi incluse în update-uri.