In Marketline daca selectez Tip document transfer: Factura cu bon fiscal, nu se mai face transferul automat in Saga si nu mai printeaza factura deloc. Cum pot remedia aceasta situatie ?
Mentionez ca situatia apare doar cand NU este selectat "Ecranul cu incasare rapida".
Marketline - Transfer automat factura in Saga
-
Marketline - Transfer automat factura in Saga
Ultima oară modificat Joi Mai 29, 2025 8:38 pm de către mihutar433, modificat 1 dată în total.
- balazse246
Re: Transfer automat factura in Saga
Utilizezi ultima versiune a programului, adica 2.0.0.1682?
Daca da, atunci cel mai bine trimite e-mail echipei Saga sa verifice situatia.
Sa ne zici cum s-a finalizat.
Daca da, atunci cel mai bine trimite e-mail echipei Saga sa verifice situatia.
Sa ne zici cum s-a finalizat.
-
Re: Transfer automat factura in Saga
Da, de cand s-a actualizat la ultima versiune am aceasta situatie. Am trimit mail saptamana trecuta si nu am primit niciun raspuns, am incercat si pe Chat sa-i prind in vreo 4 zile diferite si fara succes.
Inainte erau prompti dar acum lasa mult de dorit acest comportament si lipsa oricarui raspuns.
Inainte erau prompti dar acum lasa mult de dorit acest comportament si lipsa oricarui raspuns.
- balazse246
Re: Marketline - Transfer automat factura in Saga
Dar factura nu din MarketLine il tiparesti?
Eu am testat un caz si s-a realizat transferul in Saga, atata tota ca s-a transferat ca si factura si nu ca si factura cu bon fiscal.
Eu am testat un caz si s-a realizat transferul in Saga, atata tota ca s-a transferat ca si factura si nu ca si factura cu bon fiscal.
-
Re: Marketline - Transfer automat factura in Saga
Ba da, din MarketLine o tiparesc, doar ca dupa selectare Incasare bon, nu mai apare deloc fereastra cu Factura de unde se lista si cand merg sa verific la vanzari, Saga nu mai trimite automat documentul ci il genereaza ca o factura si trebuie manual sa o trimit si dupa sa o tiparesc din Saga. Problema este ca angajatii nu au acces la toate operatiunile acestea sa le poata face singuri.