FGO si Saga web

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
nastasachei

FGO si Saga web

#1 Mesaj de nastasachei »

buna ziua,
doresc sa achizitionez si modulul de facturare FGO. Am descarcat intai varianta gratuita pentru a vedea cum functioneaza si am constatat ca nu pot importa in Saga C facturile emise in FGO. Explicatia pare ca este Windows 8 pe care il folosesc eu.
Dupa migrare in Saga Web voi avea aceiasi problema? Adica obligatoriu trebuie sa trec la Windows 10/11?

tobosv790

Re: FGO si Saga web

#2 Mesaj de tobosv790 »

?

stroer1948

#3 Mesaj de stroer1948 »

SagaWeb nu are migrate (inca) toate ecranele din SAGA C. Prin urmare, nu o sa puteti face importul din FGO cu SAGA Web. Treceti la Windows 10.

oanceai656

#4 Mesaj de oanceai656 »

Buna ziua . Ar fi bine de stiut cand estimeaza SAGA ca vor finaliza migrarea integrala a modului Diverse in varianta SAGA WEB . Ma intereseaza "Situatii manageriale" si posibilitatea de conexiune cu FGO . Multumesc .

oanceai656

#5 Mesaj de oanceai656 »

Buna ziua . Ar fi bine de stiut si daca SAGA intentioneaza o integrare cu BT GO ... Nu as mai avea nevoie de FGO .

serbanm170

#6 Mesaj de serbanm170 »

Pai BT GO = FGO. Cel putin la ora actuala. Nu poti folosi BT GO fara FGO.

tobosv790

#7 Mesaj de tobosv790 »

Ce inseamna BT GO?

ovidiuo

#8 Mesaj de ovidiuo »

@tobosv790: Este o aplicatie de internet banking a celor de la Banca Transilvania (nu ajungea NeoBT si BT24 ... au zis sa mai scoata una :lol: ). "Noutatea" la BT-Go este ca au facut un parteneriat cu FGO si au introdus o sectiune de "Facturi" in aplicatie prin intermediul careia ei zic ca "platesti rapid orice factura - platesti facturile fara sa mai completezi manual informatiile beneficiarului sau detaliile platii" si "ai totul intr-un singur loc - administrezi facturile direct din BT-Go, iar asocierea facturilor cu platile sau incasarile lor se realizeaza automat. Prin integrarea cu SAGA, contabilul are acces instant la aceste informatii". Cam asta ar fi !

tobosv790

#9 Mesaj de tobosv790 »

@ovidiuo multumesc frumos.

oanceai656

#10 Mesaj de oanceai656 »

Nu este vorba doar despre acces la facturi... Integrarea FGO cu BT GO iti face matching automat la incasarile si platile tertilor, respectiv prelucreaza extrasul bancar, actualizeaza soldul in banca... Cam acestea sunt avantajele... cand ai mai multe IBAN-uri deschise cu tranzactii relativ putine

Scrie răspuns