Saga WEB
Saga WEB
Un client are licență din luna dec si a făcut solicitare pe licență lui de Saga web. A primit datele de logare.Nu a făcut nici o operație de mutare a datelor .Mai pot sa solicit eu pt codul fiscal al lui pe licență mea sagaweb ? Datele contabile se afla pe calculatorul meu. El introducea pe calculatorul lui intrările și ieșirile și apoi le importam pe calculatorul meu .(cu stik-ul)
Re: Saga WEB
Ce logică ar avea să existe două licențe web pentru același cod fiscal?
Nu are logica , am greșit, nu vreau să mă certați, voiam să mă ajutați, că nu știu ce să fac
Se poate sa folositi datele de logare sagaweb ale clientului pe calculatorul dvoastra , dupa care ii creacti cont de utilizator clientului in sagaweb.
buna ziua. am incarcat baza de date in web dar nu imi apar toate meniurile. lipseste cel de salarii. care sa fie problema?
-
Nu sunt migrate momentan ecranele care țin de salarizare, închiderea de lună, etc.
Toate ecranele sau opțiunile care lipsesc din WEB pot fi operate cu ajutorul programului desktop.
Toate ecranele sau opțiunile care lipsesc din WEB pot fi operate cu ajutorul programului desktop.
buna ziua. pe cand saga web si pentru ps?
-
Dupa ce vor fi migrate toate ecranele din SAGA C, probabil.
-
buna ziua!
poate s-a mai intrebat, am si citit dar nu prea am inteles
se poate reveni de la saga web?
merge foarte prost
mare delay
plus ca imi da niste erori la impozitul pe profit
imi spune ca am sponsorizari efectuate in an iar eu nu am facut nicio sponsorizare
poate imi dati o idee ce pot sa fac
multumesc!
mult ma deranjeaza lag-ul pe care il are programul
se blocheaza des
poate s-a mai intrebat, am si citit dar nu prea am inteles
se poate reveni de la saga web?
merge foarte prost
mare delay
plus ca imi da niste erori la impozitul pe profit
imi spune ca am sponsorizari efectuate in an iar eu nu am facut nicio sponsorizare
poate imi dati o idee ce pot sa fac
multumesc!
mult ma deranjeaza lag-ul pe care il are programul
se blocheaza des
Salvați baza de date din web, apoi în Saga desktop, creați o firmă cu datele firmei din web, apoi o comutați în client - server si faceți restaurarea bazei de date.
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
sa stiti ca am citit de 3 ori si nu inteleg nimic
doamne fereste
doamne fereste
-
am salvat baza de date pe un stick
mai departe nu stiu
cum sa creez in saga desktop
oare exista un tutorial pe undeva sa nu deranjez asa mult?
mai departe nu stiu
cum sa creez in saga desktop
oare exista un tutorial pe undeva sa nu deranjez asa mult?
păi aveți SAGA C instalat în calculator?
dacă il aveti... intrați creați firma respectiva cu datele ei.. validati prelaure date ca să puteti intra inea, la Administrare, intretinere BS la restaurare...
iar acolo faceti resturare de pe stik.. si aveti datele din WEB in calcualtor si lucrati aci mai departe..
dacă il aveti... intrați creați firma respectiva cu datele ei.. validati prelaure date ca să puteti intra inea, la Administrare, intretinere BS la restaurare...
iar acolo faceti resturare de pe stik.. si aveti datele din WEB in calcualtor si lucrati aci mai departe..
“Cea mai valoroasă parte a unui om nu este mintea plină de cunoștințe, ci inima plină de iubire, urechea pregătită să asculte și mâna dispusă să ajute.”
-
Am facut, zic eu ce trebuia
numai ca nu am active meniurile intretinere baza de date
numai ca nu am active meniurile intretinere baza de date