SAGA WEB

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
benczej140

SAGA WEB

#1 Mesaj de benczej140 »

Va rog mult ajutati-ma, nu pot sa redeschid luna anterioara in SAGA WEB. Apare mesajul " LA ACEASTA OBTIUNE AU ACCES NUMAI UTILIZATORII TIP "ADMIN"
Multumesc pentru ajutor!

septimiuv

Re: SAGA WEB

#2 Mesaj de septimiuv »

Intră în web cu un utilizator admin.

nogaii

#3 Mesaj de nogaii »

Buna ziua,
Cum pot proceda daca preiau o societate care foloseste saga WEB (predata arhiva salvata in acest fel) si vreau sa o trec in mod de lucru local (in viitor se va folosi aceasta varianta, locala) ?

balazse

#4 Mesaj de balazse »

sursa e-mail echipa Saga scrie:Pentru a prelua in varianta desktop o baza de date din WEB, procedati astfel:
- Din platforma WEB efectuati salvarea bazei de date din “Administrare” > “Intretinere BD” > “Salvare”. Ulterior descarcati salvarea din pagina “Restaurare”, din acelasi meniu;
- Accesati Saga desktop si definiti societatile din “Administrare” > “Configurare societati”, apoi in sectiunea “Preluare date contabile” validati balanta de preluare fara sa completati sumele;
- Ulterior comutati societatea nou creata in sistemul client-server, din “Administrare” > “Intretinere BD” > “Client-Server”, apasand primul buton – “Comuta in sistem client-server-server”;
- Baza de date salvata din WEB se poate restaura in desktop din “Administrare” > “Intretinere BD” > “Restaurare” > “restaurare din alta locatie” > ... selectati arhiva societatii pe care v-ati pozitionat.
Ceea ce nu apare mai sus este ca dupa restaurare mergi la “Administrare” > “Intretinere BD” > “Client-Server” si apesi pe butonul "comuta in mod standard".

ferenta192

#5 Mesaj de ferenta192 »

Buna seara!
Am si eu o rugaminte, daca cineva lucreaza ca si utilizator in SAGA WEB, exista posibilitatea importului de extrase de cont in WEB, de la diverse banci, evident cu extensia recunoscuta ca structura compatibila cu SAGA?
Multumesc!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

septimiuv

#6 Mesaj de septimiuv »

Nu.
Poți testa ce poate și ce nu poate face web pe https://web.sagasoft.ro/test/JurnalDeBanca

ferenta192

#7 Mesaj de ferenta192 »

Multumesc mult!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

Scrie răspuns