Buna ziua Stimati Colaboratori,
Sunt utilizator SAGA din 2018 si am in portofoliu cateva firme mici (volum mic de activitate dar stabile)
Nu am instalat pana acum versiunea WEB si nici in continuare nu intentionez
Am o singura licenta iar ca suport hardware - un singur calculator / desktop
Nu lucrez in retea, etc...
Dupa aparitia versiunii 579 am indoieli si vreau sa va solicit opinia dvs privitor la oportunitatea instalarii acestui serviciu:
Acum sau in viitor va fi indispensabila versiunii WEB?
Intr-un orizont de timp rezonabil - sa zicem un an - se intrevad situatii in care voi fi nevoit sa utilizez varianta web a soft-ului dvs?
Va multumesc pentru raspuns / opinie avizata
Cu stima,
Costel Munteanu
Instalare SAGA WEB - Obligatoriu sau nu?
-
Re: Instalare SAGA WEB - Obligatoriu sau nu?
Saga WEB nu presupune instalare.
Nu ați înțeles ce înseamnă și nici mesajul de la ultima actualizare.
Informarea de la ultima actualizare spune că nu se va mai putea utiliza baza de date standard ci doar cea client-server.
Nu are niciun impact asupra dvs. Nu vă obligă să lucrați în rețea sau în Saga WEB.
Dacă lucrați pe un singur calculator, bazele de date sunt acolo și singura operațiune va fi conversia lor din bază de date standard de tip dbf în una de alt tip ce suportă lucrul în regim client-server ori care va permite migrarea în WEB în viitor.
Nu ați înțeles ce înseamnă și nici mesajul de la ultima actualizare.
Informarea de la ultima actualizare spune că nu se va mai putea utiliza baza de date standard ci doar cea client-server.
Nu are niciun impact asupra dvs. Nu vă obligă să lucrați în rețea sau în Saga WEB.
Dacă lucrați pe un singur calculator, bazele de date sunt acolo și singura operațiune va fi conversia lor din bază de date standard de tip dbf în una de alt tip ce suportă lucrul în regim client-server ori care va permite migrarea în WEB în viitor.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.