Migrare in cloud Saga Web si acces internet

Aici scriem despre SAGA WEB, oferim feed-bak despre interfață, mod de operare, etc.
bojogt715

Migrare in cloud Saga Web si acces internet

#1 Mesaj de bojogt715 »

Buna ziua!
in urma ultimului mail de informare din partea Saga as avea si eu 2 intrebari:
1. se va renunta la versiunea desktop final? pentru ca sincer nu as vrea sa tin datele in cloud, nu am incredere...
2. din p.d.v al accesului la internet nu exista peste tot internet de mare viteza in unele zone din tara in special mediu rural si folosesc un vpn pentru criptarea de transmisie, in acest caz lucrul fiind greoi sau foarte lent.
3. in acest moment lucrul in versiunea desktop este pe baza de tastatura aproape 80-90% , in saga web nu stiu daca se poate opera la aceeasi viteza comenzile, mouse ul sa zic e un accesoriu lent pentru mine.
va fi acelasi mod de lucru din taste si in versiunea web finala? tinand cont ca e in cloud si pe partea de internet treaba nu e perfecta, exista delay intre comenzi oricum, aspect care nu exista in versiunea desktop pentru mine local.
Delay ul exista chiar si pe lan de mare viteza in sistem client server de fapt, plus acces greoi in timp real, sincer nu cred ca o sa stea toata lumea cu cablul dupa ei.
Testat wireless capabil hardware la 500 mbps in mod ax standard chiar...

Cum se vor rezolva aceste probleme ? :roll:

ciucam288

Re: Migrare in cloud Saga Web si acces internet

#2 Mesaj de ciucam288 »

1. trebuie sa aveti un pic mai multa incredere decat aveti in portalul anaf.
2. chiar mai e nevoie de vpn criptat? Nu mai folositi smb. E suficient portul 3060 rerutat pe ipv4. Restul face firebird. (asta daca mai lucrati cu bazele stocate in pc de la server la client)
3. Da poate ca interfata se va modifica si va ignora/bloca comenzile browserului de internet. Latenta nu mai exista in lucrul cu baza stocata in web. Munca grea se va muta pe serverele de stocare si mai exista si avantajul limitarii intervalului de timp.

bojogt715

Re: Migrare in cloud Saga Web si acces internet

#3 Mesaj de bojogt715 »

Multumesc!

Scrie răspuns