actualizare baze date
-
actualizare baze date
Buna dimineata, am actualizat programul versiunea 3.0.584 si acum nu merge programul in saga web - mesajul este actualizare baze date
Ne puteti ajuta,
Multumesc
Ne puteti ajuta,
Multumesc
-
Re: actualizare baze date
Aceeasi problema o am si eu. mesajul cu Baza de date este in curs de actualizare de aproape doua ore pe ecran
-
Se lucreaza la remedierea problemei. Noi nu trebuie sa facem nimic, doar sa asteptam.
- balazse246
S-a rezolvat, la mine deja functioneaza.
-
Buna ziua! am actualizat programul versiunea 584 , la generare situatie stoc pe furnizor in parte avem aproape toate sortimentele cu stoc negativ , iar daca generes stocul per total gestiune imi indica corect . Stiti ceva legat de asta?
-
buna ziua sunt utilizator olteanuc112 la actualizarea programului versiunea 584 in timp ce se derula am avut o inrerupere de curent
nu am putut sa mai accesez programul Multumesc
nu am putut sa mai accesez programul Multumesc
reinstalati aplicatia ... dupa reinstalare daca apar erori.... va trebui sa restaurati ultima situatie din copiile de siguranta.
-
revin am reinstalat programul insa ca sa accesez imi cere ADMIN si parola care nu sunt aceleasi cu cele de la programul saga si imi recomanda sa
iau legatura cu Dumneavoastra
Multumesc
iau legatura cu Dumneavoastra
Multumesc
Deci programul da mesaj si eroare, nu recomanda nimic. Eu sunt la fel ca dvs., utilizator de saga (administrator it, ca nu sunt contabil).
Eu va recomand sa luati legatura cu echipa suport tehnic prin intermediul asistentului virtual, dati click pe acest link: https://secure.livechatinc.com/customer/action/open_chat?license_id=18768180
Daca vreti asistenta din partea mea (probono) lasa-ti intr-un mesaj privat pe acest chat, un nr de telefon, pentru ca sunt multe intrebari si situatii care trebuie lamurite pt. a clarifica dificultatea tehnica incare va aflati.
Eu va recomand sa luati legatura cu echipa suport tehnic prin intermediul asistentului virtual, dati click pe acest link: https://secure.livechatinc.com/customer/action/open_chat?license_id=18768180
Daca vreti asistenta din partea mea (probono) lasa-ti intr-un mesaj privat pe acest chat, un nr de telefon, pentru ca sunt multe intrebari si situatii care trebuie lamurite pt. a clarifica dificultatea tehnica incare va aflati.